Formula 3 restricţionează circulaţia în centrul Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pregătirile pentru evenimentul automobilistic din 18-20 mai limitează temporar accesul pe opt artere din apropierea Palatului Parlamentului Organizarea cursei de maşini Bucharest Ring

Pregătirile pentru evenimentul automobilistic din 18-20 mai limitează temporar accesul pe opt artere din apropierea Palatului Parlamentului

Organizarea cursei de maşini Bucharest Ring aruncă în aer circulaţia din zona centrală. Şoferii au simţit deja pe pielea lor ce înseamnă să circuli prin zona Casei Poporului. Închiderea totală a traficului pe cele opt străzi va începe pe 16 mai şi va dura până pe 23 mai.

Au rămas mai puţin de 10 zile până la începerea curselor de Formula 3 pe circuitul din Piaţa Constituţiei. Locuitorii din zonă s-au trezit ieri-dimineaţă închişi între lucrări. "Stau în blocul din capătul rondului de la Piaţa Puişor. Am vrut să ies în 13 Septembrie şi surpriză: era blocat", s-a plâns Corina, în timp ce-şi conducea maşina personală. Cu aceeaşi problemă s-au confruntat şi alţi şoferi. "Am vrut să o iau la dreapta, pe Unirii. Au deviat traficul prin zona parcării pe nişte trasee de zici că noi suntem piloţi de Formula 3", a spus Alexandru, şoferul unei furgonete.

Zona, blocată până după cursă

Circulaţia s-a închis deja pe Bd. Libertăţii, de la intersecţia cu Calea 13 Septembrie până la Bd. Unirii, şi va rămâne aşa până pe 16 mai, zi în care va urma închiderea totală a circulaţiei în perimetrul Izvor-B.P.Hasdeu (de la Splaiul Independenţei) - Dr. Staicovici (de la strada L.Pasteur) - Uranus (de la str. Sabinelor) - Naţiunile Unite-Libertăţii-Calea 13 Septembrie-Unirii. Traficul va reveni la normal pe 23 mai. Pe 14 şi 15 mai va urma închiderea parţială a circulaţiei în Piaţa Arsenalului. În perioada 18-20 mai se vor organiza parcări pentru eveniment pe Bd. Unirii (de la Bd. Regina Maria), pe Bd. Naţiunile Unite (de la Splaiul Independenţei) şi pe Str. B.P.Hasdeu. Pentru desfăşurarea competiţiei, organizatorii au tăiat mai mulţi pomi, au povestit oamenii din zonă. Edilul-şef, Adriean Videanu, are altă versiune. "Am scos pomii şi i-am depozitat în serele Administraţiei Parcurilor. După cursă îi punem la loc", explică el. Şi asta nu e tot. Mai mulţi proprietari de terenuri din zona Palatului Parlamentului s-au plâns că nu i-a consultat nimeni când s-au amplasat tribunele pe pământul lor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite