Formula 3, la ediţia a II-a în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circuitul din jurul Palatului Parlamentului se va desfăşura şi anul viitor. Organizatorii Bucharest City Challenge 2008 au ales ca etapa de campionat mondial FIA-GT şi Formula 3 British să

Circuitul din jurul Palatului Parlamentului se va desfăşura şi anul viitor. Organizatorii Bucharest City Challenge 2008 au ales ca etapa de campionat mondial FIA-GT şi Formula 3 British să aibă loc în zilele de 22, 23 şi 24 august. Circuitul care a fost folosit în acest an va fi amenajat de organizatorii germani la fel ca cel de la etapa precedentă.

Surse din Primăria Capitalei spun că luna august a fost aleasă la solicitarea părţii române, pentru că în luna aprilie, la Bucureşti, se desfăşoară Summitul NATO.

Un alt criteriu este şi perioada concediilor din august. Pentru că în acest an au fost puţini spectatori, în jur de 60.000 în trei zile de curse, organizatorii cred că luna august va aduce un număr mai mare de spectatori, pentru că şi vremea va fi mai frumoasă. Pentru a atrage mai mult public decât anul trecut, organizatorii se vor gândi şi la micşorarea preţului biletelor. În mai 2007, preţul biletelor a fost de la 20 de euro, la tribune, până la 800 de euro la clasa VIP.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite