"Forbidden Drama" cu trupa Byron

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Byron şi formaţia sa vin în această toamnă cu piese noi După multe colaborări de succes în trupe arhicunoscute (Kumm, Urma, Aghatodaimon), Dan Byron pune în acest disc tot amarul

Dan Byron şi formaţia sa vin în această toamnă cu piese noi

După multe colaborări de succes în trupe arhicunoscute (Kumm, Urma, Aghatodaimon), Dan Byron pune în acest disc tot amarul şi toate bucuriile unei existenţe care poate fi desenată oricum, mai puţin ca una banală, iar trupa din spatele lui, frumoasă până la efervescenţă, completează inspirat acest produs discografic fără egal.

"Indiscutabil unul dintre cele mai bune produse muzicale ale ultimilor ani, atât prin expresia tehnică, dar mai ales prin valoarea compoziţiilor, trupa Byron şi-a propus în această toamnă să lanseze piese care să încânte urechile şi mai apoi sufletele mai multor generaţii.

Păşind, firesc pentru o mână de artişti care se respectă, pe cărarea mai puţin umblată a muzicii de nişă, Byron va deveni cu siguranţă, în scurtă vreme, trupa de inimă a iubitorilor de muzică bună şi răsfăţata prestaţiilor live.

Aproape imposibil de încadrat, muzica Byron curge pur şi simplu, ca un torent aural care te încălzeşte şi te face să-ţi pui întrebări în aceeaşi măsură. Iar dacă aceste mărunte îndrumări n-au reuşit să vă incite, ascultaţi măcar o dată "Forbidden Drama"! Va fi probabil singurul album de rock made in Romania pe care nu veţi putea să-l scoateţi din player multă vreme.

Ascultaţi "Forbidden Drama" cum vreţi; ca pe o poveste rock, ca pe soundtrack-ul unui road-movie sau ca pe o declaraţie de libertate.

Rezultatul va fi unul singur: este genul de muzică pe care oricine visează s-o fi scris măcar o dată în viaţă", aşa recomandă Cătălin Toader, în revista "Sunete", o trupă nonconformistă. Byron, în componenţa: Dan Byron - voce, flaut, chitară, pian, 6 Fingers - clape, chitară, voce, Costin Oprea - chitară, Cristi Mateşan - tobe, Gyergyay Szabolcs - bas, lansează albumul "Forbidden Drama", eveniment care va fi urmat de o petrecere vineri, 12 octombrie, în localul numit sugestiv "La Fabrica", strada 11 iunie nr. 50.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite