Fondul Proprietatea caută asigurător

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fondul Proprietatea (FP) organizează o licitaţie deschisă pentru selectarea unei societăţi de asigurări cu care să încheie o poliţă de asigurare de răspundere civilă legală a

Fondul Proprietatea (FP) organizează o licitaţie deschisă pentru selectarea unei societăţi de asigurări cu care să încheie o poliţă de asigurare de răspundere civilă legală a managerilor. Contractul pentru servicii de asigurare este valabil timp de un an.

Documentaţia de atribuire poate fi obţinută începând de joi de la sediul instituţiei. Ofertele se pot depune la FP până pe 21 august 2008, ora 12.00, iar deschiderea ofertelor va avea loc la aceeaşi dată. Garanţia pentru participarea la procedura de achiziţie este de 20.000 lei. Pentru a participa la licitaţie, ofertanţii trebuie să fi avut o cifră de afaceri de cel puţin 1 milion euro în ultimul exerciţiu financiar.

Selecţie pentru administrator

Atribuirea contractului de achiziţie se va face în funcţie de cea mai avantajoasă ofertă sub aspect tehnico-economic.Fondul Proprietatea mai caută un depozitar pentru activele proprii, în valoare de aproximativ 4 miliarde euro (echivalentul a 14,46 miliarde lei).

În prezent, instituţia este în etapa de selecţie a administratorului de fond, în vederea listării la Bursa de Valori Bucureşti şi are deţineri la 88 de companii, dintre care cele mai multe sunt din sectorul energetic.

Contractul de servicii va avea ca obiect activitatea de depozitare pentru toate activele Fondului, activitate prin care este asigurată păstrarea în condiţii de siguranţă a activelor FP, respectiv activele de tipul plasamentelor monetare, valorile mobiliare neadmise la tranzacţionare şi activele imobiliare precum şi cele de natură contabilă, în conformitate cu prevederile legale, precum şi asigurarea unui control permanent, din punctul de vedere al legalităţii, asupra operaţiunilor Fondului.

Contractul pentru servicii de depozitare este valabil pentru o perioadă de un an.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite