Folk şi bere la Festivalul Ciucaş Montanfest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicu Alifantis, Mircea Vintilă, Mircea Baniciu şi cerbul Cornel vă invită în acest weekend la cea de-a noua ediţie a Festivalului Ciucaş Montanfest, care se desfăşoară pe 30 şi 31

Nicu Alifantis, Mircea Vintilă, Mircea Baniciu şi cerbul Cornel vă invită în acest weekend la cea de-a noua ediţie a Festivalului Ciucaş Montanfest, care se desfăşoară pe 30 şi 31 august la Poiana Braşov.

Pe lângă şiroaiele de bere ce vor curge la acest festival, organizatorii au pregătit pentru doritorii de distracţie şi multe concerte de muzică folk.

Astfel, aveţi ocazia să vă relaxaţi ascultându-i pe Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Jul Baldovin, Nicoleta Iubu, Ducu Bertzi & Marius Bratu sau pe Răzvan Bineata în cadrul unor concerte live care vor avea loc de dimineaţă până seara în Poiană. Cei care doresc să ajungă cu maşina trebuie să ştie că accesul în parcarea din Poiană va fi complet închis.

Pentru cei care doresc să se bucure de ultimele zile de vară la munte, în cele două zile de festival au fost introduse autobuze care circulă între Braşov - Livada Poştei şi Poiana Braşov, până la ora 24.00.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite