UPDATE Focuri de armă pe Calea Moşilor din cauza unei animatoare din clubul Maya. Trei persoane spitalizate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scandalul a izbucnit azi-dimineaţă pe Calea Moşilor
Scandalul a izbucnit azi-dimineaţă pe Calea Moşilor

Un scandal a izbucnit azi-dimineaţă în clubul „Maya“ de pe Calea Moşilor. Unul dintre clienţii clubului s-a luat de o animatoare. În ajutorul fetei au sărit alţi bărbaţi. Scandalagii au rezolvat situaţia afară: unul dintre ei a scos un pistol cu bile şi a tras în alţi patru. Trei dintre aceştia au necesitat îngrijiri medicale.

UPDATE 9.00 Scandalul a pornit de la faptul că un client al clubului a jignit o animatoare. Câţiva prieteni ai acesteia i-au sărit în ajutor. După ce s-au bătut în club şi au spart câteva pahare, scandalagii au hotărât să-şi rezolve problema afară. Aici, unul dintre ei a scos un pistol cu bile şi a început să tragă în alţi patru. „Au fost trase opt tuburi. Doi bărbaţi au fost răniţi în fese, unul în burtă şi unul în picior. Trei dintre ei au necesitat îngrijiri medicale. Bărbatul avea permis de port-armă. El a fost dus la Secţia 8 unde este anchetat cazul“, a declarat, pentru „Adevărul de Seară“, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul-şef Christian Ciocan. Acesta a adăugat că pedeapsa pentru vătămare corporală va fi încadrată în funcţie de numărul de zile de spitalizare.edeapsa.

Locatari din zonă au fost treziţi din cauza scandalului. Aproximativ 10 persoane au fost direcţionate pentru audieri către secţiile de poliţie.

Vom reveni cu amănunte!


Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite