"Fly Away", un nou hit de club

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dreamcity a scos pe piaţa muzicală cel de-al doilea single de dans şi se promovează în acest weekend într-un club din Baia Mare. Acest proiect înseamnă Cosmin Simionică (Dj Tom Boxer) şi

Dreamcity a scos pe piaţa muzicală cel de-al doilea single de dans şi se promovează în acest weekend într-un club din Baia Mare.

Acest proiect înseamnă Cosmin Simionică (Dj Tom Boxer) şi Mike Kapumbwa Richie (Mike Diamondz). Cei doi au filmat, de curând, şi un videoclip la piesa nouă, care urmează să fie difuzat de toate posturile muzicale autohtone.

Albumul de debut Dreamcity, care va apărea anul viitor, va conţine atât single-ul "Fly away", cât şi prima piesă a băieţilor, "Deep inlove", care a stat 33 de săptămâni consecutive în Romanian Top 100. În ceea ce priveşte difuzarea pieselor Dreamcity, acestea sunt prezente în playlisturile din Republica Moldova, Spania, Anglia, Rusia şi Bulgaria.

Tom Boxer este absolvent al liceului informatic din Craiova. La terminarea studiilor, el pleacă la Bucureşti, unde începe să lucreze la radio. Insistenţele părinţilor îi aduc lui Tom o diplomă de absolvire a Facultăţii de Drept, dar nu a practicat niciodată avocatura.

După câţiva ani în care a lucrat ca DJ, el pleacă în Marea Britanie unde îşi deschide propriul său studio. Cât a stat peste hotare, Tom a fost invitat la o serie de petreceri private date de celebrităţi precum David şi Victoria Beckham, Jamiraquai şi Mike Tyson.

Un serial tv cu numele proiectului

Diamondz, Mike Kapumbwa Richie pe numele său adevărat, s-a născut în România. Când părinţii săi şi-au terminat studiile, s-au mutat în Congo. Pasiunea sa pentru muzică a început încă din copilărie, când asculta Prince, Stevie Wonder, Bob Marley şi Michael Jackson.

Artistul a mai colaborat cu Chill Brother Crew şi a scris versuri pentru o serie de cântăreţi autohtoni, printre care se numără Cristina Spătar, Moga şi DJ Sava.

Printre proiectele trupei se numără şi realizarea unui serial poliţist intitulat Dreamcity, în care rolul principal este jucat de Mike. Filmările vor începe în primăvara anului următor.

Să zburăm cu Tom şi Mike

Filmările la "Fly away" au durat trei zile, iar clipul este regizat de Tom Boxer, unul dintre componenţii trupei. Spre marele noroc al băieţilor, pelicula clipului a surprins ultimele dintre cele mai frumoase zile de toamnă din Capitală. Ideea e simplă: o duminică însorită când nu ai nimic de făcut, pur şi simplu vrei doar să te plimbi cu bicicleta îmbrăcat într-un costum alb de 2.000 de euro.

Locul ales a fost întregul centru al Bucureştiului, iar băieţii au mers pe biciclete, au blocat traficul în câteva intersecţii, s-au întâlnit cu fani şi au dat autografe.

Piesa "Fly away" este al doilea single Dreamcity şi se pare că promite a deveni hitul acestui final de an.
Cei doi băieţi s-au întâlnit pentru prima oară în urmă cu 5 ani, la Londra, unde Tom are un studio. De fapt, pentru ei, Dreamcity nu este o formaţie în adevăratul sens al cuvântului, ci un proiect muzical. Conform celor spuse de ei, muzica lor transmite "iubire, pace, dragoste pentru viaţă şi oameni".

Prima piesă a proiectului se numeşte "Deep inlove" şi a reuşit să cucerească clubberii. Pentru anul următor, Dreamcity pregăteşte lansarea primului album.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite