Fluviului şi Afluentului, salvarea traficului de la Gară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai apropiate căi ocolitoare pentru restricţiile de la Pasajul Basarab sunt străzile mici Bucureştenii din zona Orhideelor Basarab au destul timp să se acomodeze cu viaţa de

Cele mai apropiate căi ocolitoare pentru restricţiile de la Pasajul Basarab sunt străzile mici

Bucureştenii din zona Orhideelor Basarab au destul timp să se acomodeze cu viaţa de şantier. De ieri dimineaţă, în zonă au acces numai maşinile constructorilor şi puţinii riverani care au mai rămas.

Cei care au ajuns direct în blocaje şi-au blestemat zilele. "De o săptămână am tot auzit că închid zona, dar n-am crezut că voi sta blocat pe Plevnei, la cât e de largă", spune un şofer care voia să ajungă din zona Cotroceni pe Banu Manta.

Dacă până acum, de aglomeraţie se plângeau numai locuitorii de pe bulevarde, acum cei care locuiesc pe străzile lăturalnice se văd nevoiţi să se asigure de două ori când trec strada. "Trec şi pe Fluviului şi pe Afluentului ca pe Magheru. Dacă nu te uiţi bine, dă maşina peste tine. Până acum mergeau pe Orhideelor, dar acum că e închisă o iau pe la noi prin spate", spune Ion, un proprietar de pe Fluviului. Probleme cu şantierul au şi clienţii cârciumilor care au rămas deocamdată în picioare, pe Orhideelor. "De ce or fi făcut chiar aici şantierul? Nu mai poţi să bei o bere de zgomot şi de praf", comentau cu voce tare mai mulţi muşterii din birturile din apropierea Gării Basarab. Cert este că, odată începute, lucrările vor dura aproape doi ani, iar praful şi zgomotul vor face parte din activitatea cotidiană a zonei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite