De Florii mergem la... schi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vremea continuă să ne joace feste. Dacă în ţară temperaturile maxime se apropie de 20 de grade Celsius, la altitudinile mari pârtiile de schi încă mai oferă surprize plăcute amatorilor

Vremea continuă să ne joace feste. Dacă în ţară temperaturile maxime se apropie de 20 de grade Celsius, la altitudinile mari pârtiile de schi încă mai oferă surprize plăcute amatorilor acestui sport. Monitorii de schi spun că zăpada de peste 1,5 metri din Valea Dorului este mai bună acum de schiat, cum nu a fost în întreaga iarnă.

Pârtii practicabile mai sunt în zona superioară a masivului Postăvaru, în Poiana Braşov, la Straja, în Parâng şi la Muntele Mic. În plus, meteorologii nu exclud posibilitatea ca ploaia prognozată pentru astăzi la Sinaia să se transforme în ninsoare.

În ţară se aşteaptă o vreme caldă, cu maxime de 18 grade şi cu cer parţial acoperit. Minimele vor fi sub 0 grade doar la munte şi în depresiuni. Pe lângă precipitaţiile anunţate la munte, mai poate ploua şi în sud-estul ţării, sub formă de aversă.

În Capitală se anunţă un weekend noros pentru astăzi. Norii se menţin şi mâine, existând condiţii de ploaie în aversă. Temperaturile maxime prognozate sunt de 12 grade Celsius pentru astăzi, duminică încălzindu-se mai mult, până la 17 grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite