Andy Fletcher, de la Depeche Mode, mixează în club Heaven din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După succesul de anul trecut al concertului susţinut cu celebra trupă din care face parte, artistul va mixa, astăzi, pentru timişoreni. Evenimentul va avea loc în această seară,

După succesul de anul trecut al concertului susţinut cu celebra trupă din care face parte, artistul va mixa, astăzi, pentru timişoreni.

Evenimentul va avea loc în această seară, începând cu ora 22.00, în Clubul Heaven din Timişoara. Artistul britanic, membru fondator al trupei Depeche Mode, a susţinut, joi, un concert la Bucureşti, de unde şi-a completat colecţia sa de vinuri.

Cerinţele artistului pentru susţinerea show-ului în România au fost: 3 CD playere, două pick-upuri şi un mixer cu patru canale. În ceea ce priveşte mâncarea, Andy nu a fost prea pretenţios, el arătându-se amator de sandvişuri, banane şi chipsuri.

La capitolul băuturi, Andy a solicitat un minifrigider cu bere, energizante, o sticlă de vodcă şi două sticle de vin. În ultimii ani, în paralel cu activitatea depusă în trupa Depeche Mode, Fletcher şi-a deschis propria casă de discuri, "Toast Hawaii", care promovează numai muzica electronică.

Şi, fiindcă este un mare amator al acestui gen, în vara anului 2007 a făcut un miniturneu de mixaje prin cluburile din Italia.

Printre lucrurile mai puţin cunoscute despre artist se numără faptul că piesa sa preferată cântată cu Depeche Mode este "World in My Eyes". Este un suporter al echipei de fotbal Chelsea, iar vocea sa apare la interludiul "Crucified" de pe albumul "Violator".

Andy a rămas foarte bun prieten cu Vince Clarke, fost membru Depeche Mode. Preţul unui bilet la acest concert este de 100 de lei, iar evenimentul este organizat de Emagic Entertainment.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite