Flegme bulgăreşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

In vreme ce foştii nomenclaturişti ai lui nea Nicu sînt îngropaţi cu onoruri militare, Partidul Liberal şi cel Democrat se îngroapă reciproc cu şuturi în fund. Pendulînd între

In vreme ce foştii nomenclaturişti ai lui nea Nicu sînt îngropaţi cu onoruri militare, Partidul Liberal şi cel Democrat se îngroapă reciproc cu şuturi în fund.

Pendulînd între declaraţiile anticomuniste scoase cu forcepsul din amigdalele oficiale de felcerul Tismăneanu şi recentele flegme bulgăreşti ale lui Gigi Becali înspre seceră şi ciocan, lupta cu trecutul păleşte faţă de lupta crîncenă cu prezentul dusă de aleşii noştri în tranşeele politichiei româneşti.

Plictisiţi să-i vadă pe conducătorii României băgîndu-se reciproc cu capul în smîrcurile dîmboviţene, ciobanii s-au întrunit la un congres ca să dezbată singuri temele aspre ale intrării noastre în Europa.

Lecţia oierilor profesionişti dată membrilor amatori ai societăţii civile, care nu sînt capabili să pună la cale un Congres al Educaţiei şi Culturii Capitaliste, e primul semn al ieşirii din mahmureala prelungită a Eurorevelionului.

Mă întreb însă ce poate urma scheciului jucat zilele trecute de Nicolae Văcăroiu, care cocheta precum fata mare la măritat, că ba s-ar lăsa, ba nu s-ar lăsa dus pe divanul de la Cotroceni?! Fiindcă puţin a lipsit ca preşedintele Senatului să declare, cu mîna la nas, că nu suportă damful de Golden Blitz.

După ce Emil Constantinescu a conchis la finalul operetei că a fost învins de fosta Securitate, lui Traian Băsescu nu i-ar mai rămîne altă replică decît că Traian Băsescu a fost învins de Traian Băsescu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite