Fiul magistratului Marin Covei a făcut din nou circ în Bănie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iustin Covei, fiul judecătorului Marin Covei de la Curtea de Apel Craiova, s-a făcut din nou remarcat, printr-o altă cascadorie cu maşina personală. Supărat că nu a fost lăsat să

Iustin Covei, fiul judecătorului Marin Covei de la Curtea de Apel Craiova, s-a făcut din nou remarcat, printr-o altă cascadorie cu maşina personală. Supărat că nu a fost lăsat să participe la un concurs auto, Iustin a mutat spectacolul în afara pistei. El le-a arătat prietenilor şi spectatorilor ce ar fi făcut cu maşina dacă ar fi ajuns pe pistă. Organizatorii raliului au făcut plângere la poliţie.

Covei jr. are 22 de ani şi este client al poliţiei încă din adolescenţă. El a fost prins la volan fără permis, a bătut un poliţist şi a provocat mai multe accidente şi scandaluri pe stradă. Având şapte dosare la activ, băiatul judecătorului a fost condamnat o singură dată.

Cu suspendare. Deşi a produs mai multe accidente rutiere fără a avea permis, a bătut doi taximetrişti şi un poliţist, a înjunghiat o fată în picior şi a dezbrăcat un tânăr pe care l-a băgat într-o pubelă de gunoi, a scăpat de fiecare dată basma curată. Acum, Iustin este idolul copiilor de bani gata din oraş. Prietenii săi, printre care se numără copii de poliţişti şi magistraţi, au impresia că Iustin "este cool".

După nenumăratele inicidente, părinţii lui Iustin şi-au dat seama că ceva este în neregulă cu fiul lor. O persoană apropiată familiei Covei a declarat că familia încearcă de mai mult timp să-l ducă pe fiul rătăcitor la un psihiatru, însă nu reuşesc să-l convingă să meargă de bună voie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite