Fiul generalului Chelaru, condamnat cu suspendare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Chelaru jr, fiul fostului şef al Statului Major al Armatei generalul Mircea Chelaru, a fost condamnat săptămâna trecută de Tribunalul Bucureşti la doi ani de închisoare cu suspendare

Mircea Chelaru jr, fiul fostului şef al Statului Major al Armatei generalul Mircea Chelaru, a fost condamnat săptămâna trecută de Tribunalul Bucureşti la doi ani de închisoare cu suspendare pentru trafic de influenţă. În acelaşi dosar, Dumitru Scutaru şi Ana Scutaru au fost condamnaţi pentru complicitate la trafic de influenţă, la patru şi respectiv doi ani de închisoare cu suspendare. DNA a atacat sentinţa cu apel. Instanţa a mai decis confiscarea sumei de 17 milioane ROL, bani primiţi de Chelaru jr de la un agent de poliţie. Potrivit DNA, Chelaru şi Scutaru ar fi promis poliţistului, în schimbul sumei de 7.000 de euro, să asigure, prin intermediul relaţiilor sale, transferul la Biroul Paşapoarte Piatra Neamţ.

Chelaru s-ar fi lăudat că are trecere pe lângă doi ofiţeri superiori din cadrul MAI. Mircea Chelaru jr a fost prins în urma unui flagrant şi a fost arestat preventiv câteva zile în acest dosar.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite