Firmă amendată pentru blocarea traficului în Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia în centrul Clujului a fost paralizată vineri din cauza unor lucrări de reparaţii la intersecţia străzilor Calea Dorobanţilor cu Piaţa Ştefan cel Mare. Un traseu care în mod

Circulaţia în centrul Clujului a fost paralizată vineri din cauza unor lucrări de reparaţii la intersecţia străzilor Calea Dorobanţilor cu Piaţa Ştefan cel Mare. Un traseu care în mod normal poate fi parcurs în zece minute, le-a luat ierişoferilor aproape 50 de minute.

Iridium, una dintre firmele ce realizează lucrări de reabilitare a străzilor, şi-a scos utilajele de lucru în faţa Teatrului Naţional în plină zi, vinerea, când traficul este oricum greoi.

Municipalitatea clujeană, care a contractat firma, a motivat acţiunea prin faptul că suprafaţa pe care trebuie aşternut covor asfaltic este prea mare pentru a se lucra doar pe timp de noapte. Serviciul de Poliţie Rutieră Cluj a amendat societatea Iridium cu 5.000 de lei pentru că lucrările nu au fost finalizate azi-noapte şi nu au fost semnalizate corespunzător.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite