Mutu, strălucitor în Fiorentina - Debrecen 5-2- Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mutu, strălucitor în Fiorentina - Debrecen 5-2- Revista presei sportive
Mutu, strălucitor în Fiorentina - Debrecen 5-2- Revista presei sportive

Presa sportivă de azi scrie despre prestaţia pe care a avut-o Mutu în meciul Fiorentina - Debrecen, un toreador care a fost sfâşiat de un taur sau despre Ion Crăciunescu care crede că Unirea are anumite plusuri faţă de fotbalul românesc. Printre alte subiecte, Joao Paulo pleacă de la Rapid, iar conducerea Stelei oferă bilete gratuite elevilor, studenţilor şi pensionarilor la meciul cu Unirea Alba Iulia.



 Mutu, strălucitor în Fiorentina - Debrecen 5-2!

Fiorentina este foarte aproape de prezenţa în primăvara Ligii Campionilor după ce a luat şase puncte din "dubla" cu Debrecen. Aseară, la Florenţa, Mutu şi colegii săi au învins categoric, scor 5-2, dar numai după o repriză secundă de vis, pentru că la pauză era 1-1. Meciurile cu Debrecen au fost, indiscutabil, cele mai bune prestaţii ale românului în acest sezon. La Budapesta marcase de două ori şi contribuise decisiv la realizarea celorlalte două goluri ale toscanilor. Acum a început spectacolul, cu o lovitură de cap, şi dacă nu a mai înscris asta s-a întâmplat doar pentru că portarul Pantic s-a găsit să intervină salutar tocmai la execuţiile sale, scrie Boomsport.

Asta e crimă, nu e sport! Un toreador, sfâşiat de un taur. Corida rămâne unul din cele mai periculoase sporturi din lume. A simţit-o un toreador pe pielea lui, când nu a mai făcut faţă în arenă în faţa unui taur şi a fost aproape de moarte. Sport.ro scrie că taurul s-a năpustit asupra lui gata, gata să-l sfâşie, toreadorul scăpând în cele din urmă ca prin minune.

Crăciunescu: "Unirea are altceva faţă de ce are fotbalul din România". Fostul arbitru internaţional Ion Crăciunescu este de părere că Unirea Urziceni este o echipă care are anumite plusuri faţă de fotbalul românesc, cel din care face parte. Ex-presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor a declarat pentru Sport Total FM că gruparea ialomiţeană are, în Dan Petrescu, un antrenor care reuşeşte să îşi capaciteze la maximum jucătorii şi să îi facă să evolueze de fiecare dată la cel mai înalt nivel.

Scapă de Joao Paulo. Giuleştenii se vor despărţi la finalul turului de Joao Paulo Pinto (29 de ani). Cumpărat în februarie 2008, la insistenţele lui Mircea Rednic, portughezul nu a reuşit să se acomodeze la Bucureşti şi vrea să se întoarcă acasă. "E terminat psihic, nu înţelege de ce nu marchează. Crede că îşi distruge cariera dacă mai stă la Rapid. În plus, îi e greu să stea singur la Bucureşti, fără soţia sa", a explicat un apropiat al jucătorului. Suma de transfer nu ar fi o problemă, giuleştenii sunt dispuşi să-l lase să plece şi gratis pentru a economisi salariul lusitanului, scrie Gazeta Sporturilor.

Gigi recidivează! Bilete gratuite pentru elevi, studenţi şi pensionari la meciul cu Unirea Alba Iulia. După ce a oferit bilete gratuite pensionarilor, studenţilor şi elevilor la meciul de pe Ghencea contra celor de la Fenerbahce, conducerea Stelei recidivează şi oferă acelaşi tratament şi la meciul de luni contra Unirii Alba Iulia. Cei care se încadrează în aceste categorii trebuie să-şi ridice biletele joi şi vineri între orele 10:00 şi 19:00 de la casele stadionului Ghencea. Aceştia trebuie să se prezinte cu buletinul de identitate şi carnetul de student sau elev, respectiv talonul de pensie, scrie Prosport.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite