Finul lui Boc vrea Consiliul Judeţean Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul prefect al Clujului, Alin Păunel Tişe, şi-a anunţat ieri candidatura la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, din partea PDL. Tişe a declarat că porneşte cu

Fostul prefect al Clujului, Alin Păunel Tişe, şi-a anunţat ieri candidatura la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, din partea PDL.

Tişe a declarat că porneşte cu intenţia de a câştiga, nu doar de a candida formal, la solicitarea partidului şi că nu se teme de actualul ocupant al postului pe care-l vizează: "Cine e Nicoară? Nicoară nu e Nokia. Trebuie ca cetăţenii să conştientizeze cine a adus Nokia şi ce beneficii au în urma acestui fapt". El a adăugat că judeţul nu se întinde doar în zona din jurul municipiului reşedinţă de judeţ şi că este important ca proiectul său să fie corelat cu cel al primarilor din judeţ, pentru că, a explicat Tişe, 50 de comune nu au apă curentă sau canalizare.


Tişe a fost cel mai tânăr prefect în anul 2005, când avea doar 31 de ani şi venea din baroul clujean şi comisia de licitaţii a spaţiilor comerciale din municipiu. În prezent, el este proprietarul mai multor proprietăţi şi maşini, şi are o relaţie specială cu actualul primar al Clujului, Emil Boc fiind naşul său de cununie. (Alice Baciu)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite