Finala Eurovision începe cu bătălia videoclipurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă vă interesează Eurovision nu doar ca telespectator pasiv, urmăriţi la TVR1 cele 24 de piese care au rămas în concurs după preselecţie. Începând cu duminică, 3 februarie, şi

Dacă vă interesează Eurovision nu doar ca telespectator pasiv, urmăriţi la TVR1 cele 24 de piese care au rămas în concurs după preselecţie.

Începând cu duminică, 3 februarie, şi apoi de luni până vineri, fanii Eurovision vor avea ocazia să vadă primele 12 piese, cele care vor intra în prima semifinală, din 9 februarie. Piesele vor fi difuzate în calupuri de câte două. Fiecare videoclip va fi transmis atât dimineaţa (ora 9.50), cât şi seara (ora 18.35), pentru ca toţi telespectatorii, ale căror voturi din finală au o pondere de 50% în decizia de a "trimite" piesa câştigătoare la Eurovision, să le urmărească şi să-şi facă propriul clasament!

Din 10 februarie, TVR1 va transmite clipurile pieselor din semifinala a doua. În plus, Alin Oprea şi Marina Almăşan Socaciu s-au arătat interesaţi să îi aibă în platourile emisiunilor "Tonomatul DP2", respectiv "Ne vedem la TVR!", pe toţi concurenţii, în săptămânile premergătoare semifinalelor.

Videoclipurile celor 24 de piese vor fi postate şi pe site-ul TVR, la pagina dedicată concursului Eurovision. Acestea au fost înregistrate timp de trei zile, în perioada 24-26 ianuarie, în Studioul 3 al TVR.

Rednex şi Ro-mania au filmat la Stockholm

Dintre cei 24 de concurenţi rămaşi în concurs, trei au preferat să îşi producă singuri videoclipurile. Este vorba despre suedezii LaGaylia Frazier şi trupa formată din Oscar, Lars, Alexander şi Fredrik, cu piesele "Dr. Frankenstein", respectiv "Shine", precum şi de featuringul Rednex şi Ro-mania, cu piesa "RailRoad, RailRoad". Aceştia, care şi-au declarat intenţia să reprezinte România la Eurovision, au decis să înregistreze clipurile la Stockholm, cu intenţia de a economisi timp şi bani.
Pe 23 februarie va avea loc finala, în care se va decide care piesă va reprezenta România la ediţia Eurovision 2008, din luna mai, de la Belgrad.

Piesele care vor concura în prima semifinală

"Pe-o margine de lume" - Nico şi Vlad Miriţă
"La storia della pioggia" - Inesa
"Te iubesc" - Adrian Enache
"Dr. Frankenstein" - LaGaylia Frazier
"Zamira" - New Effect featuring Genţiana
"Love Is All I Need" - Tabasco
"When We"re Together" - Cătălin
"Why" - Daniela Nicol
"C"est la vie" - Yanna
"Prea mici sunt cuvintele" - Leo Iorga & Pacifica
"Heaven" - Ana Mardare, Irvin Doomes
"The Key Of Life" - Simona Nae

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite