Filialele PSD cer congres extraordinar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

preşedinte executiv al partidului. Este important să se termine cu grupările mafiote gen Petrache-Bittner şi Adrian Năstase".Majoritatea organizaţiilor judeţene ale social-democraţilor au

preşedinte executiv al partidului. Este important să se termine cu grupările mafiote gen Petrache-Bittner şi Adrian Năstase".
Majoritatea organizaţiilor judeţene ale social-democraţilor au venit la Bucureşti cu mesajul organizării unui congres extraordinar care să lămurească lucrurile în partid.
Moldova pare a fi chiar grăbită, filialele din această regiune a ţării invocând ca dată posibilă luna mai. Pe de altă parte, Bistriţa-Năsăud cere congres, dar nu vrea demisia sau excluderea lui Năstase. Există însă şi filiale care nu doresc organizarea acestui congres, pe motiv că oricum anul viitor ar trebui să fie congresul ordinar. PSD Deva propune congres, dar totodată îşi deschide porţile pentru Adrian Năstase. În mare, în jur de 23 de filiale s-au declarat pentru congresul extraordinar. În timp ce liderii locali se îndreptau, ieri, spre Bucureşti, filiala Sector 1 i-a retras sprijinul politic lui Năstase.
Citiţi în politic

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite