Fiica poliţistului criminal de la Craiova este conştientă: „Ce s-a întâmplat cu mama?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ruxandra Gruia, împuşcată de tatăl său, Nelu Gruia, fostul şef al Biroului de Arme şi Explozibil Craiova, este conştientă şi i-a întrebat de mama sa pe medicii care au grijă de ea în Secţia de Terapie Intensivă.

Potrivit medicului Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova, Ruxandra Gruia, tânăra împuşcată de tatăl său, poliţistul Nelu Gruia, este conştientă şi cooperantă.

"Pacienta este încă în stare gravă. Este în stare stabilă, dar o stare stabilă foarte fragilă. Pacienta vine după o operaţie de urgenţă, fără să fi fost pregătită în prealabil. Este conştientă şi cooperantă", a declarat Cristina Geormăneanu pentru Mediafax.

Medicul Cristina Geormăneanu a mai adăugat că fata a întrebat de mama sa la scurt timp după ce şi-a revenit din operaţie.

"A întrebat de mama ei, dar oarecum conştientă de ce i se întâmplase, întrucât nu a insistat asupra întrebării. Medicii care au fost lângă ea nu i-au spus ce s-a întâmplat şi au încercat s-o liniştească", a completat purtătorul de cuvânt al SJU Craiova.

"Este sub influenţa şocului. I s-au întâmplat foarte multe într-un timp foarte scurt. Mai este şi acea scrisoare în care tatăl său o face responsabilă pentru destrămarea căsniciei. Acest lucru se va răsfrânge asupra ei. Principala traumă care trebuie gestionată este cea psihologică. Va avea nevoie de consiliere după ce va ieşi din spital, şi una de lungă durată", a mai spus Cristina Geormăneanu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite