Fiica unui consilier vrea locuinţă de la primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe motiv că nu mai poate să doarmă în pat cu fratele ei, Alexandra Truşcă, fata consilierului local Constantin Truşcă, solicită o locuinţă din fondul de stat. Tot pentru o locuinţă sunt

Pe motiv că nu mai poate să doarmă în pat cu fratele ei, Alexandra Truşcă, fata consilierului local Constantin Truşcă, solicită o locuinţă din fondul de stat. Tot pentru o locuinţă sunt înscrişi la primărie peste 2.000 de tineri.
În timp ce ei aşteaptă cu anii ca să primească o locuinţă din fondul de stat sau ANL, alţii, care au pile, pot pune mâna pe mult-visatul apartament cât ai bate din palme. Este şi cazul fiicei consilierului municipal Constantin Truşcă, Alexandra Truşcă, în vârstă de 22 de ani. Fata consilierului a solicitat municipalităţii, la începutul acestui an, o locuinţă din fondul de stat. Motivele pentru care Alexandra Truşcă vrea locuinţă de la stat sunt de-a dreptul hilare, în situaţia familiei consilierului fiind probabil cel puţin jumătate dintre craioveni. "Menţionez că locuiesc într-un apartament de două camere, confort II, împreună cu mama, tata, şi fratele meu în vârstă de 17 ani, iar pe perioada rece (octombrie-aprilie) locuieşte la noi şi bunica din partea mamei, deoarece este bolnavă şi nu se poate descurca singură, la ţară, în această perioadă. Specific că am 22 de ani şi nu mai pot să dorm cu fratele meu (17 de ani) în acelaşi pat ca până acum", se spune în cererea depusă la primărie de fiica alesului local. Comisia Socială a primăriei a aprobat, fără prea multe discuţii, cererea Alexandrei Truşcă. Solicitarea va fi discutată în şedinţa de joi a Consiliului Local Craiova.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite