Fetiţă de primar, agresată sexual

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiica de 6 ani a primarului din comuna Schitu Duca, judeţul Iaşi, Mihai Mihalache, a fost bătută şi supusă la perversiuni sexuale, marţi seară. Primarul susţine că, în jurul orei

Fiica de 6 ani a primarului din comuna Schitu Duca, judeţul Iaşi, Mihai Mihalache, a fost bătută şi supusă la perversiuni sexuale, marţi seară.

Primarul susţine că, în jurul orei 17.00, micuţa a fost adusă de la şcoală de tatăl unui coleg de clasă, care a lăsat-o în faţa scării blocului. Când a intrat în imobil, copila a fost acostată de un individ necunoscut, de 17 ani, care a târât-o în scara altui bloc, situat la câteva sute de metri depărtare de casă, unde a bătut-o şi a obligat-o la perversiuni.

După agresiune, necunoscutul a dus copilul în locul de unde l-a luat. Copilul se află internat la Spitalul de Copii Sfânta Maria, din Iaşi. "Copilul este în stare de şoc. Există leziuni, confirmându-se agresiunea sexuală", a declarat dr. Lucian Cernahovschi, purtător de cuvânt al spitalului. "Cred că a fost vorba de o răzbunare venită din partea unor oameni cărora am refuzat să le servesc interesele", a declarat tatăl victimei.

Poliţia a format un cerc de suspecţi de 100 de persoane care au fost audiate. Patru dintre aceştia sunt principalii suspecţi în acest caz. "Este curios pentru noi că fata nu a protestat, nu a strigat după ajutor. Medicii legişti au stabilit că nu a fost viol, ci agresiune sexuală", a declarat şeful IJP Iaşi, comisar‑şef Liviu Zanfirescu. (Iulian Bănilă)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite