Fete de aur, medalii de argint

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Destinul nu a vrut ca nationala feminina de handbal a Romaniei sa-si puna pe cap coroana de regina a lumii. Fetele noastre au pierdut, ieri, cu scorul de 23-28, finala Campionatului Mondial de la

Destinul nu a vrut ca nationala feminina de handbal a Romaniei sa-si puna pe cap coroana de regina a lumii. Fetele noastre au pierdut, ieri, cu scorul de 23-28, finala Campionatului Mondial de la Sankt Petersburg, disputata in compania Rusiei, trebuind sa se multumeasca doar cu medaliile de argint.
O performanta extraordinara, la care nici nu indrazneam sa visam cu doua saptamani in urma. A fost o victorie meritata a gazdelor, care insa nu stirbeste cu nimic din meritele echipei Romaniei, excelent pregatita de antrenorii Gheorghe Tadici si Dumitru Musi. Luminita Hutupan-Dinu, Tereza Tamas, Paula Radulescu, Ramona Maier, Steluta Luca, Roxana Gatzel, Ana Maria Lazer, Aurelia Bradeanu, Valentina Elisei, Cristina Varzaru, Simona Gogarla, Narcisa Lecusanu, Ionela Galca, Oana Soit, Raluca Ivan si Maria Tivadar au urcat pe treapta a doua a podiumului, fiind premiate de insusi presedintele Romaniei, Traian Basescu, care a venit special la Sankt Petersburg pentru acest eveniment. Iar ca satisfactia noastra sa fie si mai mare, Luminita Hutupan a fost desemnata cel mai bun portar al turneului, iar Valentina Elisei, cea mai buna extrema stanga. Fetele vor fi rasplatite pentru bucuria pe care ne-au adus-o asa cum merita, fiecare jucatoare urmand sa incaseze cel putin 56.000 de dolari. Handbalul feminin ne-a demonstrat in aceste zile ca se poate face performanta si in jocurile de echipa. Poate data viitoare va veni si mult-ravnita medalie de aur.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite