Festivalul de Muzică Tânără pune la bătaie 1.000 RON

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul de Muzică Tânără Prometheus începe, astăzi, la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării. Nicu Alifantis, preşedintele festivalului, a ales finaliştii celei de-a doua ediţii. Leonard

Festivalul de Muzică Tânără Prometheus începe, astăzi, la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării. Nicu Alifantis, preşedintele festivalului, a ales finaliştii celei de-a doua ediţii. Leonard Constant (Ottawa, Canada), Iulia Guşatu (Galaţi), Alina Manole (Bucureşti), ştefan Tivodar (Cluj), grupul "Baldwin Brothers" (Iaşi), grupul "Candid" (Braşov) şi grupul "Măr Verde" (Iaşi) vor da tot ce au mai bun pentru a-i cuceri pe spectatori, singurii care au drept de vot.
Programul evenimentului, organizat de Fundaţia Anonimul, va cuprinde concerte în Dolphin Camping, workshopuri pe malul mării, excursii în Deltă, dialoguri cu publicul. În seara de 9 iulie se va afla câştigătorul premiului simbolic în valoare de 1.000 lei noi. Artiştii în devenire care se înscriu la concurs nu vin la Sfântu Gheorghe cu gândul să câştige ceva, ci să capete experienţă şi să lege prietenii.
De asemenea, cele mai bune formaţii vor fi invitate să cânte la Festivalul de Film Anonimul. Anual, în localitatea Sfântu Gheorghe au loc festivaluri de poezie, sculptură şi film. În 2005, trofeul Prometheus a ajuns la Iaşi. Trupa "Nu Acum", care a participat la nu mai puţin de 25 de concursuri, a reuşit să atragă simpatia publicului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite