Festival verde, la Sala Palatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Remediile naturiste tradiţionale şi ingredientele ecologice au fost vedetele expoziţiei Cele mai moderne produse din domeniul cosmeticii, al tratamentelor spa, wellness al medicinii

Remediile naturiste tradiţionale şi ingredientele ecologice au fost vedetele expoziţiei

Cele mai moderne produse din domeniul cosmeticii, al tratamentelor spa, wellness al medicinii alternative au putut fi văzute, în acest weekend, în expoziţia "Body Mind Spirit Festival", de la Sala Palatului. Ingredientele ecologice şi reţetele tradiţionale, prezente în cele mai multe dintre exponate, au dat o "notă" verde manifestării la care au participat aproape 10.000 de bucureşteni.

Laptele de iapă şi cel de capră au ajuns ingrediente de preţ, gen "carte de vizită", pentru produsele cosmetice. Ph-ul lor este cel mai apropiat de cel al pielii umane, ceea ce lămureşte misterul frumuseţii pe care încă din antichitate femeile, şi chiar reginele, o dobândeau, scăldându-se în el.

"Animalele sunt crescute în ferme bio, ceea ce garantează calitatea laptelui folosit în produsele cosmetice", a spus Adina Nenciu, consultant la Styx Naturcosmetic România. "Ecologia este importantă şi pentru gama de parfumuri Rosengarden, care utilizează petale de trandafiri din vestita Vale a Trandafirilor din Bulgaria, unde florile sunt recoltate dimineaţa cu roua pe ele", mai spune Nenciu.

90/60/90

Standardul frumuseţii feminine, 90/60/90, poate fi obţinut şi prin utilizarea plantelor, nu doar prin diete, chirurgie sau gimnastică. Produsul "90/60/90 DIVINE", creat pentru creşterea şi armonizarea sânilor, conţine mărar, bine-cunoscut în tradiţia populară, pentru efectul său benefic asupra sânilor, dar şi alte plante din flora românească şi orientală.

Pastilele cu extract de plante sunt creaţii "Dacia-Plant", care recuperează vechile remedii terapeutice şi de înfrumuseţare de pe teritoriul vechii Dacii. Reprezentaţii firmei au promis că, în mai puţin de o lună, vor lansa pe piaţă şi un produs destinat taliei, "90/60/90 SILUETH".

Celule stem din suplimente alimentare

Printre remediile medicale de ultimă oră, produsele naturale de la "Active Therapy" au atras mulţi vizitatori. "Flavin7" şi "Olimiq StemxCel" sunt suplimente alimentare pe bază de plante ce determină creşterea numărului de celule stem adulte, ajutând la vindecarea unor boli grave, ca diabetul, cancerul, infarctul, scleroza în plăci, tetrapareza spastică şi alte maladii degenerative. Utilizarea lor este o alternativă viabilă la costisitoarele operaţii de implant de celule stem, efectuate în China.

"Întoarcerea la natură"

La "Body Mind Spirit Festival" au descoperit cărţi şi broşuri prin care se încearcă reorientarea vieţii contemporane către armonia cu natura interioară a fiinţei umane şi cu natura înconjurătoare. Nu au lipsit nici maeştrii Reiki, centrele de masaj sau locurile amenajate special pentru destinderea şi odihna vizitatorilor.

La cea de-a doua ediţie "Body Mind Spirit Festival" au fost prezente peste 80 de firme cu produse de cea mai bună calitate, s-au organizat 50 de workshop-uri şi conferinţe, precum şi 40 de manifestări artistice, care au contribuit la informarea publicului, invitând şi militând pentru întoarcerea la natură.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite