Banca Feroviara vrea profit în 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Banca Comercială Feroviara (BCF) îşi va lansa operaţiunile la 23 noiembrie, când va fi deschisă prima sucursală, la Arad, urmată de cea din Bucureşti, a declarat Petre Tulin, directorul general al băncii.

Managementul instituţiei bancare şi-a fixat ca obiectiv trecerea pe profit în 2011, după ce în acest an se aşteaptă la pierderi mai mici de două milioane de lei, faţă de 5,4 milioane de lei, valoare estimată iniţial.

„Nivelul scăzut al intermedierii financiare din România, creşterea veniturilor populaţiei şi a gradului de economisire sunt factorii care justifică înfiinţarea Băncii Comerciale Feroviara“, a explicat Tulin.

El a adăugat că BCF va urmări să furnizeze servicii de calitate la costuri reduse privind administrarea conturilor clienţilor persoane fizice şi juridice şi efectuarea de operaţiuni şi tranzacţii de către aceştia.

„Vom urmări ca spezele şi comisioanele băncii să se situeze permanent la nivelul minimal din piaţă“, a mai spus el. Banca este de tip universal, dar, pentru început, se va concentra pe acordarea de servicii şi produse pentru persoane fizice.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite