Fenomenul Deep Dish se întoarce

0
Publicat:
Ultima actualizare:

The Mission începe vara cu Deep Dish, la Arenele Romane Deep Dish înseamnă Ali "Dubfire" Shirazinia şi Sharam Tayebi, cei doi iranieni care stau la baza unui fenomen indiscutabil, cu

The Mission începe vara cu Deep Dish, la Arenele Romane

Deep Dish înseamnă Ali "Dubfire" Shirazinia şi Sharam Tayebi, cei doi iranieni care stau la baza unui fenomen indiscutabil, cu răsunet mondial şi premii doldora.

În 1998, băieţii de la Deep Dish au câştigat titlul Best International DJ, acordat de revista <> .

Best Remixed Recording pentru piesa "Thank you"

În 2001, au fost nominalizaţi în cadrul ceremoniei Grammy Awards la categoria "Remixer of the Year". Un an mai târziu, cu Global Underground: Moscow au câştigat titlul pentru cea mai bună compilaţie, în cadrul DanceStar USA Awards. Toate astea pentru ca, în cele din urmă, să câştige şi râvnitul titlu Best Remixed Recording pentru piesa "Thank you", interpretată de Dido, la Grammy Awards.

În 1994, Ali şi Sharam pun bazele casei de discuri Yoshitoshi. Deşi, iniţial, labelul avea menirea de a lansa exclusiv producţiile proprii şi ale câtorva apropiaţi, el s-a extins în 2000, semnând piese şi albume ale unor DJ din întreaga lume. Indiscutabil, albumul scos de Deep Dish pe acest label în 1998, "Junk Science", a fost cel care le-a adus celor doi recunoştinţa mondială.

Bilete la preţ de 75 de lei

Astăzi, dacă aveţi peste 18 ani, The Mission şi La Mania vă aşteaptă la Arenele Romane, la un eveniment în care Ali şi Sharam vor mixa pentru mii de oameni, alături de Livio, Pagal şi Rosario Internullo. Biletele pot fi cumpărate la intrare la preţul de 75 de RON. Ora de începere este 19:00.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite