Femeia străpunsă de scândură îşi revine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Felicia Violeta Berki, tânăra bistriţeancă în vârstă de 28 de ani străpunsă în urmă cu două săptămâni de o scândură, ruptă de la o căruţă izbită de un autoturism, se simte mai

Felicia Violeta Berki, tânăra bistriţeancă în vârstă de 28 de ani străpunsă în urmă cu două săptămâni de o scândură, ruptă de la o căruţă izbită de un autoturism, se simte mai bine.

Dragoş Bardoşi, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu-Mureş ne-a declarat că femeia va mai sta câteva zile internată, pentru vindecarea plăgilor.

Viorica a depăşit perioada critică, în care medicii se puteau aştepta la infecţii puternice. Scândura i-a străpuns corpul, din spate în faţă, pe lângă coloana vertebrală, plămâni şi inimă. S-a ales doar cu diafragma ruptă, dar aceasta se poate vindeca.

Cercetat în libertate

Familia femeii din cartierul bistriţean Sărata, concubinul şi cinci copii, o aşteaptă să revină acasă. Îngrijorarea lor este legată de faptul că autorul accidentului este liber.

Raluca Moldovan, purtătorul de cuvânt la IPJ Bistriţa Năsăud ne-a declarat că împotriva lui Paul Văcar, şoferul beat care a izbit căruţa în data de 15 decembrie, a început urmărirea penală, pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă, care, în funcţie de numărul de zile de spitalizare, s-ar putea transforma în vătămare corporală gravă.

După accident, Văcar a fugit şi a fost prins într-o pădure din apropiere.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite