Fedde le Grand mixează la Arenele Romane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DJ-ul şi producătorul olandez Fedde le Grand mixează în această seară la Arenele Romane. Artistul va fi însoţit şi de cele două soliste cu care a lucrat la cele mai cunoscute single-uri

DJ-ul şi producătorul olandez Fedde le Grand mixează în această seară la Arenele Romane. Artistul va fi însoţit şi de cele două soliste cu care a lucrat la cele mai cunoscute single-uri ale sale, Ida Corr şi Camille Jones .

Fedde Le Grand este la prima întâlnire cu fanii din România. Show-ul de la Arenele Romane va fi onorat de cei mai buni DJ români ai momentului, aşa că înainte şi după show-ul lui Fedde Le Grand vor mixa DJ Optick, Vali Bărbulescu, Christian Green, DJ Andi şi Konstantin.

În materie de muzică house, Fedde Le Grand a devenit, la 31 de ani, unul dintre cei mai populari DJ, nu numai în Olanda, ci şi în Europa, în Australia şi în Statele Unite. Cele mai cunoscute piese ale sale sunt "Put your hands up 4 Detroit", "The Creeps" şi "Let me Think About It". Olandezul a colaborat cu artişti precum Robbie Williams şi Madonna. Fedde Le Grand a fost prezent pe scena "Live Earth", anul trecut, pe 7 iulie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite