Arad: Fanii lui Michael Jackson au dansat şi au plâns după regele pop (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de arădeni au venit în Parcul Mihai Eminescu să-şi demonstreze iubirea faţă de regele pop, Michael Jackson, care sâmbătă ar fi împlinit 51 de ani.

Spectacolul omagial în onoarea lui Michael Jackson a cuprins atât momente artistice (dansuri şi melodii cântate live), cât şi evocarea unor momente din viaţa artistului.

Arădenii au dovedit că l-au apreciat pe regele pop, majoritatea celor care au participat la spactacolul omagial ştiindu-i melodiile.

Tinerii au venit cu pălării negre şi cu mănuşi albe dar şi cu diverse accesorii cu chipul artistului, cum ar fi tricouri, prosoape, poşete.

Cei prezenţi în Parcul Eminescu au declarat că Michael Jackson merită tot respectul pentru ceea ce a făcut în domeniul muzicii.

"Îl iubesc pe Michael, îi ştiu toate melodiile, i-am cumpărat toate albumele şi consider că acest moment omagial este un cadou perfect pe care puteam să i-l oferim de ziua lui. Chiar dacă nu mai este printre noi, sunt sigură că Michael ne vede şi se bucură alături de arădeni", a susţinut Andrada Voicu.

Printre fanii lui Michael care au venit la spectacol s-au numărat şi persoane trecute de prima tinereţe.

"Nu cred că se va mai naşte vreodată un artist de talia lui Michael. Mi-am crescut copiii pe muzica lui iar videoclipurile le am toate înregistrate pe casete video şi le urmăresc când doresc să mă relaxez", a precizat Martin Iancu.

Fanii lui Michael au păstrat şi un moment de reculegere în memoria artistului, au aprins lumânări şi au vărsat lacrimi în timpul melodiei Heal The World.

Tot pentru a-l omagia pe artist tinerii au dansat minute în şir imitând mişcările care l-au făcut celebru pe Michael.

Citiţi şi:

Vezi imagini extraordinare de la concertul susţinut de Michael Jackson, în 1992, la Bucucreşti, pe adevarul.es

Citeşte şi Poliţia crede că Michael Jackson a fost asasinat

500.000  de fani vor să participe la funeraliile lui Michael

Ce l-a ucis pe   „Jacko“?


Doctorii superstarurilor, vânzători de himere


Serviciul memorial al lui Jackson, limitat la 11.000 de fani


Michael va fi înmormântat într-un sicriu suflat cu aur

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite