Familia românului înecat la Reggio di Cabria nu are bani de înmormântare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apropiaţii lui Marcel Lungu, românul de doar 24 de ani, care s-a înecat duminică în apropiere de Reggio di Calabria, au cerut ajutorul bisericii ortodoxe româneşti din

Apropiaţii lui Marcel Lungu, românul de doar 24 de ani, care s-a înecat duminică în apropiere de Reggio di Calabria, au cerut ajutorul bisericii ortodoxe româneşti din localitate.

Părintele Virgil Voicu a fost contactat de un prieten al familiei victimei, care a întrebat dacă s-ar putea organiza o colectă la slujba de duminică. Banii le-ar fi necesari pentru repatrierea cadavrului şi pentru cheltuielile de înmormântare. Marcel lasă în urmă soţia şi o fetiţă de doi ani.

Părintele Voicu ne-a spus: "M-a durut sufletul când am aflat ce s-a întâmplat. Un băiat atât de tânăr, care a murit aşa uşor. O să merg mâine să mă întâlnesc cu familia să vedem cu ce-i putem ajuta şi să facem o slujbă, înainte de înmormântare". Marcel Lungu s-a înecat în apele strâmtorii Messina, la doar 10 metri de mal, sub privirile impasibile ale câtorva zeci de persoane.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite