Factură la curent electric, în plic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mureşenii vor primi factura la curent electric în plic şi o vor putea achita şi la oficiile poştale. Mai mult, un alt proiect ce va fi implementat în cursul acestui an este posibilitatea

Mureşenii vor primi factura la curent electric în plic şi o vor putea achita şi la oficiile poştale. Mai mult, un alt proiect ce va fi implementat în cursul acestui an este posibilitatea plăţii facturilor în marile centre comerciale.
Sunt doar câteva dintre noutăţile pe care le pregăteşte Sucursala mureşeană a Electrica Transilvania Sud. şi asta pentru că "Electrica, printr-un amplu program de modernizare, introduce un nou sistem de gestionare a clienţilor", a declarat directorul Ovidiu Georgescu. Potrivit acestuia, este vorba despre un sistem informatic prin care clienţii casnici, la început, vor fi gestionaţi informatic, unitar, pe toată Filiala Transilvania Sud, adică în toate cele şase judeţe (Mureş, Alba, Sibiu, Braşov, Covasna şi Harghita). Contoarele vor fi citite din trei în trei luni, pe primele două abonaţii vor plăti un consum mediu, iar în a treia se va efectua o regularizare, conducerea Electrica susţinând că în acest fel vor fi reduse costurile cu circa o treime, la un tarif neschimbat. Însă, din cauza schimbărilor la nivel de soft, hard şi comunicări on-line, programul ghişeelor va suferi nişte modificări. Astfel, în perioada 21 ianuarie - 6 februarie nu va funcţiona Biroul de Relaţii cu Publicul, ceea ce înseamnă că nu se vor face contracte noi, transcrieri, rezilieri şi altele, între 21 şi 31 ianuarie va fi program normal, iar între 1 şi 5 februarie vor fi sistate încasările.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite