Facebook, disponibil de pe iPad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Utilizatorii Facebook se pot conecta la site de pe iPad
Utilizatorii Facebook se pot conecta la site de pe iPad

Dacă până acum, utilizatorii reţelei de socializare nu se putea conecta de pe iPad, acum acest lucru este posibil

Reţeaua de socializare Facebook a lansat o aplicaţie pentru iPad, făcând un salt uriaş în ceea ce priveşte viitorul site-ului accesat de pe gadgeturi.

Multe platforme de socializare puteau fi accesate pe de iPad, iar asta le oferea acestora un avans considerabil în faţa Facebook. De ieri însă, aceste discrepanţe vor fi diminuate de liderul Facebook pentru că utilizatorii vor putea folosi aplicaţia mult aşteptată.

Cu ajutorul noului soft, fotografiile vor putea fi vizualizate la dimensiuni mai mari. Există şi un buton de căutare în partea superioară stângă a meniului, precum şi liste, grupuri, jocuri. Notiţele şi mesajele se regăsesc în partea de sus a ecranului.

Mai mult, utilizatorii Facebook pot profita de ecranul tactil al iPad pentru a comunica prin videochat cu prietenii, dar şi să se joace folosind tot ecranul. Noua aplicaţie le oferă acestora şi posibilitatea de a viziona şi înregistra filme HD.

În curând, Facebook va folosi în mare parte corporaţiilor pentru că, în prezent, 350 de milioane de utilizatori din cei 800 de milioane se conectează la reţea prin intermediul echipamentelor mobile (telefon, iPad, laptop etc.). „În curând, mai mult de jumătate din utilizatorii noştri nu se vor conecta de la calculatoare, ci de pe dispozitive mobile", a declarat Erick Tseng, reprezentant Facebook.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite