Fă o faptă bună cu Proconsul şi… "Dă mai departe"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De cum au lansat cel mai recent album, băieţii de la Proconsul nu au mai avut vreme de nimic. Zeci de concerte şi emisiuni tv le-au ocupat toată toamna. "Dă mai departe" este un material care

De cum au lansat cel mai recent album, băieţii de la Proconsul nu au mai avut vreme de nimic. Zeci de concerte şi emisiuni tv le-au ocupat toată toamna. "Dă mai departe" este un material care conţine piese precum "Alături de tine", "Acolo unde ştii" sau "Tu".

Primul single extras de pe album este "Pentru tine", o baladă în videoclipul căreia joacă vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu. Şi, pentru a împărtăşi cu fanii noile piese, Proconsul a pornit într-un turneu de promovare prin mai toate oraşele ţării: Cluj. Braşov, Ploieşti sau Constanţa (acestea sunt doar câteva din locaţiile în care trupa a concertat).

"Dă mai departe" este cel de-al şaptelea album al formaţiei şi conţine 11 piese. Imprimarea sa a fost făcută în nouă luni. Un lucru inedit în promovarea acestui material este campania iniţiată de Proconsul şi Radio România: un ascultător de radio va intra în posesia unei ediţii unicat al albumului, care are datoria de a-l da mai departe după ce a făcut o faptă bună.

Trupa a debutat în urmă cu 8 ani, cu maxi single-ul "De la ruşi…". Un an mai târziu, în 2000, reuşesc să cucerească definitiv publicul cu piesa "Cerul", care a câştigat premiul cel mare la categoria creaţie din cadrul Festivalului de Muzică Uşoară Mamaia. (Ioana Mirică)

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite