FOTO Maşina "mâncată" de câini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bucureşteancă povesteşte cum o haită de 13 câini i-au vandalizat în repetate rânduri maşina proaspăt achiziţionată.

O bucureşteancă a povestit pentru ciao.ro că în luna mai 2010 a achiziţionat un autoturism marca Toyota Corolla, pentru care a plătit 20.000 de euro. În luna august şi-a găsit maşina vandalizată de o haită de 13 câini comunitari, în parcarea din faţă blocului unde locuieşte.

"Bara din faţă smulsă şi roasă, proiectoarele găsite pe jos, cablurile smulse, bara din spate dislocată şi roasă, numărul de pe spate smuls şi ros, scutul de motor ros, scutul de podea ros, pe partea stânga a maşinii muşcat din pragurile maşinii, iar portierele zgâriate foarte adânc, portierele din dreapta doar zgâriate, apărătorile de la roţile din faţă smulse şi găsite lângă maşină, apărătorile de noroi faţa şi spate smulse şi roase, toată maşina plină de bale şi păr de câine", a spus bucureşteanca pentru ciao.ro.

"Cam în aceeaşi perioadă cu apariţia maşinii mele, în cartier, mai precis în spaţiu verde din sensul giratoriu al străzilor Marinescu - General Nutu Ioan - Sebastian, o dubiţă a adus seara târziu şi a descărcat 13 câini comunitari. Ziua, câinii stau în spaţiu verde din sensul giratoriu şi noaptea intră pe străduţele dintre blocuri şi atacă oameni sau vandalizeaza maşinile din parcare. Sunt infometaţi şi agresivi, umblă numai în haită şi au devenit spaima cartierului.  ", a mai precizat aceasta.

Citeşte aici întreaga poveste a "păţitei".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite