FLASH

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incercand sa scape de politisti, Un urmarit general a "zburat" de la etajul IV Un oradean de 35 de ani, dat in urmarire generala si internationala, s-a aruncat de la etajul IV in incercarea de a

Incercand sa scape de politisti,
Un urmarit general a "zburat" de la etajul IV
Un oradean de 35 de ani, dat in urmarire generala si internationala, s-a aruncat de la etajul IV in incercarea de a scapa de politistii care ii bateau la usa. Pe numele lui Florian Crainic, Tribunalul Militar Bucuresti a emis un mandat de executare a pedepsei, acesta fiind condamnat la 3 ani inchisoare pentru comiterea infractiunii de inselaciune. In momentul in care politistii au ajuns la usa infractorului, acesta a refuzat sa deschida, dupa care a sarit pe geam de la etajul IV. in urma cazaturii, barbatul a suferit leziuni la nivelul capului si membrelor superioare si inferioare pentru ingrijirea carora a fost internat in spital. Dupa ce se va insanatosi, Crainic va ajunge pana la urma in arestul I.P.J. Bihor.

Pompierii au salvat un batran cazut intr-un canal
Pompierii din localitatea damboviteana Voinesti au salvat, in noaptea de duminica spre luni, un batran de 73 de ani care cazuse de pe un pod intr-un canal de aductiune. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dambovita, batranul nu a suferit rani grave pentru ca in canal era mai mult mal decat apa. Barbatul a fost gasit de cativa tineri care se intorceau probabil de la discoteca si, alertati de strigatele batranului, acestia au anuntat pompierii. Pentru salvarea barbatului a intervenit un echipaj de pompieri de la Garda de Interventie Voinesti, acesta fiind dus apoi la spitalul din localitate. Conform sursei citate, nu sunt cunoscute motivele pentru care batranul se afla in zona la acea ora.

Politist atacat de o betiva
Un politist buzoian a fost atacat de o femeie suparata ca ospatarii nu au mai vrut sa-i dea de baut. Conflictul a avut loc intr-un local din Buzau dupa ce o femeie in varsta de 35 de ani, aflata in stare avansata de ebrietate, a provocat un scandal pentru ca nu i s-au mai satisfacut poftele bahice. Incercand sa intervina, un politist de la Ordine Publica a fost injurat si lovit cu pumnii si picioarele de catre betiva. Dupa ce a fost imobilizata, femeia a fost internata la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Sapoca, din judetul Buzau, unde va fi supusa unor expertize pentru a i se stabili discernamantul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite