Explozia de la Tiraspol, provocată de un kamikaze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serviciile de securitate transnistrene au anunţat că experţi ruşi şi ucraineni vor ancheta explozia unui maxi-taxi, produsă, joi, la Tiraspol, dar aceştia nu au ajuns încă pe motiv că nu au

Serviciile de securitate transnistrene au anunţat că experţi ruşi şi ucraineni vor ancheta explozia unui maxi-taxi, produsă, joi, la Tiraspol, dar aceştia nu au ajuns încă pe motiv că nu au primit acceptul din partea Chişinăului.
Potrivit mărturiei conducătorului de pe microbuz, care a scăpat cu viaţă, cel care a provocat explozia a fost unul dintre pasageri. Poliţia a descins la locuinţa acestuia, unde a găsit un dispozitiv exploziv similar celui folosit în deflagraţia de joi. Autorităţile autoproclamatei republici transnistrene bănuiesc că serviciile secrete moldoveneşti ar fi implicate în această afacere. Preşedintele moldovean Vladimir Voronin a transmis condoleanţe locuitorilor oraşului Tiraspol, promiţând că Moldova va face tot ceea ce este posibil ca să ajute la investigarea cauzelor exploziei şi la găsirea vinovaţilor". Voronin a promis şi ajutor medical.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite