"Experienţa americană"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima TV, luni ora 20.00 Noua emisiune urmăreşte opt studenţi români care au plecat cu Work&Travel în Statele Unite Pe parcursul a 10 episoade, protagoniştii vor avea tot felul de

Prima TV, luni ora 20.00

Noua emisiune urmăreşte opt studenţi români care au plecat cu Work&Travel în Statele Unite

Pe parcursul a 10 episoade, protagoniştii vor avea tot felul de peripeţii, de la concedieri la angajări, iar publicul va decide care dintre ei va câştiga 5.000 de euro.

Primul episod va fi difuzat luni, 7 iulie, la ora 20.00, şi va fi dat în reluare duminică, la ora 17.00.
Cei opt studenţi români au fost aleşi din toate zonele ţării şi au plecat deja în Statele Unite, unde vor fi urmăriţi şi la serviciu - joburile găsite prin programul Work&Travel -, dar şi în timpul liber.

Reality-show-ul "Experienţa americană" va arăta plecarea din România a concurenţilor, aterizarea pe pământ american, adaptarea la noile locuri de muncă, deja alese, şi prietenia sau rivalitatea cu ceilalţi studenţi. Tinerii vor învăţa să fie independenţi, să fie propriii lor stăpâni.

Concediat după trei zile

Mihai Jitianu, zis şi "Jiti" (de la Juvenil, Inteligibil, Tolomac şi Iresponsabil, cum mărturiseşte chiar el), nu a vrut nici în ruptul capului să renunţe la plete, deşi era convins că angajatorul său, managerul unui hotel de lux, îi va cere să se tundă.

Cu toate acestea, tânărul în vârstă de 19 ani a avut o surpriză plăcută. Şeful său nu a menţionat nimic referitor la părul noului angajat atunci când i-a explicat care sunt sarcinile sale. Deşi a trecut hopul, studentul de la Facultatea de Litere a fost concediat după trei zile, pentru că nu şi-ar fi îndeplinit cu rigurozitate sarcinile de serviciu. După o zi de căutări, a găsit alt job, care i-a plăcut mult mai mult: vânzător la un magazin de suvenire.

Norocoasa cu două joburi

Cristina Munteanu a ajuns în SUA cu un job de vară deja stabilit, cel de hostess, dar, între timp, când îl ajuta pe Jiti să-şi caute alt loc de muncă, a nimerit într-un hotel unde se căutau hostesse şi a decis să alerge după ambii "iepuri". Momentan nu i-a scăpat niciunul, dar lucrează toată ziua.

Mădălina Belean şi Andreea Szanto nu şi-au putut prelua serviciile stabilite, pentru că nu aveau Social Security Number (Număr de Asigurare Socială). Primele joburi pe care le-au găsit la faţa locului, de vânzătoare de îngheţată şi, respectiv, obiecte de plajă, nu le-au prea plăcut, aşa că au renunţat la ele şi s-au angajat la un parc de distracţii.

Personalităţi distincte

Cei opt studenţi care lucrează în SUA au vârste cuprinse între 19 şi 21 de ani.

Şapte dintre ei studiază la Bucureşti, iar Georgiana Munteanu, la Craiova.

Specializările lor sunt diferite, la fel şi personalităţile lor: de la realist la idealist, de la pragmatic la artistic.

Doi concurenţi sunt studenţi la ASE, Facultatea de Marketing, iar restul, la Drept, Muzică, Comunicare şi Relaţii Publice, Litere şi Cibernetică.

Locaţia: Ocean City

La finalul celor 10 episoade, publicul va vota şi va alege un student din cei opt concurenţi, care va câştiga un premiu de 5.000 de euro, pe lângă salariile din Work&Travel.

Deşi au vizitat iniţial New York-ul, tinerii vor lucra în Ocean City, un mic oraş de pe coasta de Est a SUA, din statul Maryland, alături de alţi studenţi din toată lumea.

În sezonul estival, populaţia orăşelului creşte de 10 ori, datorită afluxului de turişti şi a angajaţilor sezonieri. Ocean City este situat pe o peninsulă şi este înţesat de hoteluri, restaurante şi parcuri de distracţii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite