Evgheni Plushenko, divorţ cu scandal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Povestea de dragoste dintre cel mai cunoscut patinator rus, Evgheni Plushenko, şi frumoasa Maria Ermak a ţinut mult timp prima pagină a ziarelor din Rusia. Acum se vorbeşte despre divorţul

Povestea de dragoste dintre cel mai cunoscut patinator rus, Evgheni Plushenko, şi frumoasa Maria Ermak a ţinut mult timp prima pagină a ziarelor din Rusia. Acum se vorbeşte despre divorţul său.

Plushenko povesteşte în "Komsomolskaia Pravda" cum iubirea sa s-a transformat într-un coşmar. În cei doi ani şi jumătate de convieţuire, Evgheni a plecat de patru ori de acasă. Şi de tot atâtea ori s-a întors. De fiecare dată, Plushenko a sperat că totul se va schimba şi că viaţa lor va intra în normal. Mai ales după ce Maşa a rămas însărcinată. Ideea că va avea un copil îl împingea mereu spre împăcare, declară patinatorul publicaţiei. Dar lucrurile nu s-au rezolvat nici după naşterea micuţului Egor.

"Am iubit-o", se confesează Plushenko, cu o durere neascunsă faţă de ziaristul din faţa sa. "Înţelegeţi, m-am căsătorit nu pentru a avea cu cine mă certa şi suporta scandaluri! Mi-am dorit, ca orice bărbat, ca atunci când vin acasă să mă aştepte femeia iubită şi să mă destind alături de ea. Dar Maşa s-a dovedit a fi altfel, a distrus în mine toate sentimentele mele faţă de ea". La scandalurile de acasă s-au adăugat cele financiare. În afacerea hotelieră pe care o pusese pe picioare împreună cu socrul, Evgheni nu a găsit, susţine el, hârtiile care confirmă contribuţia lui în bani. Presa scrie că acum ar iubi altă femeie. De altfel, la concertul pe care l-a susţinut la Bucureşti, Evgheni Plushenko a venit însoţit de o blondă superbă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite