Evenimente...

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei raniti in urma unui accident in lant in centrul Timisoarei Doua femei au scapat cu viata ca prin minune, dupa ce, pe o strada din centrul Timisoarei, s-au rostogolit cu masina in care intrase o

Trei raniti in urma unui accident in lant in centrul Timisoarei
Doua femei au scapat cu viata ca prin minune, dupa ce, pe o strada din centrul Timisoarei, s-au rostogolit cu masina in care intrase o Dacia ce se deplasa din sens opus, al carei sofer a fost si el ranit. Autoturismul venea de la Arad spre centrul Timisoarei, cand, la un moment dat, a derapat, iar soferul masinii, Florentina Alina Arapanoris, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens si a izbit in plin intai un Matiz, care s-a rasturnat si a ramas in mijlocul drumului, iar apoi un Mercedes care venea in spate. In urma accidentului soferul Daciei si cele doua persoane aflate in Matiz au fost ranite. Din cauza accidentului circulatia in zona a fost ingreunata aproape o ora, pe ambele parti ale carosabilului formandu-se cozi de zeci de masini.

Bomba in stare de functionare pe malul raului Bistrita
Trei adolescenti au gasit, pe unul din malurile raului Bistrita, in apropierea localitatii nemtene Zanesti, o bomba in perfecta stare de functionare. Potrivit conducerii ISU Neamt, politistii din Zanesti au cerut ajutorul specialistilor pentru dezamorsarea unei bombe pe care trei adolescenti o descoperisera in prundisul de pe malul raului Bistrita. O echipa a pirotehnicienilor s-a deplasat in zona si a gasit in pietrisul rascolit de lama unui excavator o bomba de aruncator, calibrul 82 milimetri, din cel de-al doilea razboi mondial. Proiectilul fusese scos la lumina zilei dupa ce utilajul de excavatii incarcase mai multe tone de nisip si pietre. In opinia pirotehnicienilor, manipulantul excavatorului si cei trei baieti care au dat de bomba au avut mare noroc ca nu au patit nimic deoarece munitia era in perfecta stare de functionare. Proiectilul a fost dus intr-un depozit din Piatra Neamt, urmand sa fie detonat intr-un poligon special amenajat.

Grenada si portincarcatoare gasite intr-un tomberon
O grenada defensiva si doua portincarcatoare au fost descoperite, de un brailean, intr-un tomberon situat in fata blocului in care locuieste. Nicolae M. a sesizat ISU "Dunarea" Braila ca, in timp ce arunca gunoiul, a observat, intr-unul din tomberoanele aflate in fata blocului, o grenada defensiva. In aceeasi pubela au mai fost gasite doua portincarcatoare, unul din piele si celalalt din material textil. Grenada si cele doua portincarcatoare au fost ridicate de specialistii in munitie si explozibil pentru cercetari.

Dealeri de droguri prinsi vanzand metadona si heroina in Bucuresti
Cunoscuti traficanti de droguri care se aflau in atentia Politiei de mai multa vreme si care isi desfasurau activitatea in zonele Zabrauti si Dezrobirii din Bucuresti au fost prinsi de politistii antidrog in urma unei actiuni de amploare pe raza Capitalei. Astfel, Olguta N., 26 ani, a fost prinsa de oamenii legii in timp ce vindea unui consumator cantitatea de 0,39 grame heroina, contra sumei de 3.300.000 lei. Suma de 3.600.000 lei descoperita in urma perchezitiei corporale a fost confiscata. In acelasi timp, o alta echipa operativa i-a gasit pe Gheorghe B., 24 ani, si Mihai G., 33 ani, care au comercializat 0,21 grame heroina contra sumei de 1.500.000 lei. In urma perchezitiilor efectuate, in locuinta lui Gheorghe B. au fost gasite 17 comprimate Metadona, detinute in vederea comercializarii, iar asupra lui Mihai G. a fost gasita suma de 4.050.000 lei, provenita din vanzarea de droguri. Cei trei au fost retinuti pentru trafic de droguri.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite