Evenimente...

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prins cu pestii la motor Un galatean a fost depistat de politistii de frontiera transportand o importanta cantitate de peste sub capota masinii, chiar deasupra motorului. "In urma cu sase luni,

Prins cu pestii la motor
Un galatean a fost depistat de politistii de frontiera transportand o importanta cantitate de peste sub capota masinii, chiar deasupra motorului. "In urma cu sase luni, aceeasi persoana, folosind acelasi autoturism, a fost depistata in timp ce transporta salau in portiere si raci la motor. Persoana in cauza a declarat ca a fost la pescuit si a mai cumparat de la un alt pescar. Fiindu-i teama ca va fi depistat cu pestele pentru care nu detinea documente, a decis sa-l ascunda la motor", a declarat purtatorul de cuvant al IJPF Galati, subinspector Bogdan Carp.

Hotul, prins intre gratii la locul spargerii
Iesit in urma cu o luna de la penitenciar, unde a fost inchis pentru furt, sibianul Marian Naciu s-a gandit ca trebuie sa faca rost rapid de bani. Drept urmare, a spart un ochi de geam de la un magazin in comuna brasoveana Persani si s-a strecurat in interior. Ghinionist din fire, nu a gasit prea multi bani, asa ca s-a multumit si cu cele 5,3 milioane de lei lasate intr-un sertar. La plecare insa, hotul a ramas intepenit in grilajul metalic al usii, unde a fost gasit de patron.

Femeie grav ranita de o barna cazuta de pe acoperisul unui bloc, la Iasi
O femeie de 53 de ani, din municipiul Iasi, a ajuns in stare grava la spital, luni dimineata, dupa ce a fost lovita in cap de o barna cazuta de pe acoperisul unui bloc unde se fac reparatii. Luni, in jurul orei 11, Elena Lungu se plimba cu nepotica sa de doi ani prin fata unui bloc din cartierul Dacia. La un moment dat, de pe bloc a cazut o barna din lemn. Femeia a fost dusa imediat la Spitalul de Neurochirurgie, cu rani grave la cap, medicii neputandu-se inca pronunta asupra evolutiei starii de sanatate a acesteia. "Fetita era in partea stanga a femeii si nu a patit nimic. Femeia era jos, plina toata de sange la cap si nu mai putea zice nimic", a spus Maria Brinzei, martor. Administratorul scarii a spus ca lucrarile au inceput in urma cu o saptamana si sunt efectuate de doi muncitori particulari, care inca nu au fost gasiti.

Violatori romani arestati la Milano
Patru cetateni romani au fost arestati in Italia, in urma finalizarii unei anchete privind un viol in grup comis in urma cu cateva zile la Milano, se arata in "Corriere della Sera" citand Agentia AGR. Acuzatiile care li se aduc romanilor au la baza faptul ca acestia au atacat un cuplu de tineri, violand-o pe fata. Pentru a protesta fata de tratamentul necorespunzator la care au fost supusi, romanii care au negat la inceput implicarea lor in comiterea faptei, au intrat in greva foamei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite