Evenimente...

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gropari din Iasi suspectati ca au profanat un mormant Groparii de la Cimitirul "Sfantul Vasile" din Iasi sunt suspectati ca au profanat mormantul unei femei care a fost inhumata in urma cu doua

Gropari din Iasi suspectati ca au profanat un mormant
Groparii de la Cimitirul "Sfantul Vasile" din Iasi sunt suspectati ca au profanat mormantul unei femei care a fost inhumata in urma cu doua zile. Potrivit familiei decedatei, profanatorii au scos placa de beton si au furat din sicriu atat banii lasati pe pieptul moartei, cat si hainele si bijuteriile acesteia. Rudele spun ca descoperirea a fost facuta atunci cand au venit, dupa datina, a doua zi la cimitir sa faca pomenire si au gasit sicriul ingropat pe jumatate si placa de beton data la o parte. Dupa aceasta macabra descoperire, familia Olariu a cerut aprobare de la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi pentru dezgroparea cadavrului. "Cei din administratia Cimitirului "Sf. Vasile" nu au fost de gasit. Acestia au disparut de la programul de lucru atunci cand au aflat ca vor fi luati la intrebari.

Nicolae Macelaru, bandit cunoscut in Buzau, a murit intr-un grav accident rutier
Doua persoane au murit, iar alte noua au fost ranite, miercuri seara, in urma unui accident produs pe soseaua Buzau-Ploiesti, la intrarea in municipiul Buzau, printre cei implicati aflandu-se si cunoscuti membri ai lumii interlope din Buzau. Potrivit politistilor, accidentul ar fi fost produs de Nicolae Macelaru, zis Leonte, fratele unui important cap al lumii interlope din Buzau, care conducea un autoturism BMW din directia Ploiesti. in dreptul unei benzinarii, autoturismul acestuia a acrosat un Peugeot care rula pe contrasens si care a lovit puternic din spate un autoturism Logan. in urma impactului, autoturismul Peugeot a fost scos in afara soselei. Soferul autoturismului Logan a murit pe loc, in timp ce sotia si copilul acestuia, precum si soferul autoturismului BMW, impreuna cu sapte pasageri, au fost transportati de urgenta la spital. Soferul BMW-ului, Nicolae Macelaru, a murit in scurt timp la spital. Vestea ca pasagerii autoturismului BMW au fost implicati intr-un grav accident a facut ca in curtea Spitalului Judetean Buzau sa isi faca aparitia sute de persoane, fiind nevoie de interventia trupelor speciale pentru ca spitalul sa nu fie ocupat de rudele celor accidentati.

Un politist de frontiera beat a accidentat un biciclist
Un agent-sef din cadrul Politiei de Frontiera Giurgiu este anchetat dupa ce a condus sub influenta bauturilor alcoolice si a accidentat un biciclist. Conducerea Inspectoratului General al Politiei de Frontiera Romane a dispus inceperea anchetei si luarea de masuri drastice, mergand pana la destituirea din functie, in cazul in care agentul implicat in accident va fi gasit vinovat. Acesta a acrosat biciclistul la plecarea de pe loc, victima fiind transportata la spital avand o contuzie la umarul stang, o entorsa la clavicula si mai multe zgarieturi. In urma testului de alcoolemie, s-a descoperit ca politistul avea o concentratie de 0,45 mg/l de alcool in aerul expirat. in primele luni ale acestui an, cadrele Politiei de Frontiera au fost implicate in 64 de accidente rutiere, din care 36 s-au produs din vina acestora. Cauzele sunt, in principal, viteza excesiva, neadaptarea la conditiile de drum, conducerea sub influenta bauturilor alcoolice, neatentia si oboseala la volan.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite