Evenimente...

0
Publicat:
Ultima actualizare:

In ultimele zece zile au fost prinsi 31 de urmariti general si local Politistii bucuresteni au prins in ultimele zece zile 31 de urmariti general si local. Doi dintre acestia, Gabriel Silviu Dorulet

In ultimele zece zile au fost prinsi 31 de urmariti general si local
Politistii bucuresteni au prins in ultimele zece zile 31 de urmariti general si local. Doi dintre acestia, Gabriel Silviu Dorulet si Adrian V.C., din Bucuresti, urmariti local, au de executat cinci si, respectiv, trei ani si sase luni de inchisoare pentru talharie. Un alt urmarit local este Daniela B, din judetul Ilfov, condamnata tot pentru talharie la patru ani de puscarie. Alti doi urmariti general, Dumitru L., din Bucuresti, si Elena N., din judetul Neamt, au fost retinuti. Acestia au de executat patru si, respectiv, trei ani de inchisoare pentru inselaciune.

Fetita de zece ani, omorata de un trasnet in Alba
O fetita in varsta de zece ani, din judetul Alba, a murit, duminica, dupa ce a fost lovita de un trasnet, in timp ce se afla intr-o zona de munte impreuna cu bunica ei. Potrivit Biroului de Presa al IPJ Alba, Maria P. (10 ani) se afla, duminica, impreuna cu bunica sa, intr-un adapost de animale, in apropiere de localitatea Sartas. La un moment dat, in timp ce se afla in fata grajdului, fetita a fost lovita de un trasnet, fiind omorata pe loc. Medicii au stabilit ca decesul acesteia a survenit in urma unei "electrocutatii" cauzate de o descarcare electrica naturala.

Accident mortal, provocat de un taximetrist
Sambata seara a fost mare veselie la Fedelesoiu, o zona turistica a municipiului Rm. Valcea. A fost lume multa, transportata si cu mijloacele de transport in comun, dar si cu taximetrele. La un moment dat, unul dintre taximetristi, Ciprian Patru Daniel, a facut o manevra gresita si s-a izbit de capul unui pod. A acrosat o familie, un tanar de 28 de ani, Dorel Giurca, a fost ucis pe loc, iar fetita lui, Andreea, in varsta de 1,8 ani, este in coma la Spitalul Bagdazar din Bucuresti.

Val de sinucideri in Valcea
La sfarsitul saptamanii trecute, alte doua persoane si-au pus capat zilelor "din cauza conditiilor grele in care traiau". Este vorba de Moise Clavac, de 71 de ani, care s-a spanzurat cu un cablu electric atarnat de o grinda a cotetului de porci. Celalalt caz este al lui Ion Miroiu, din comuna Mihaesti, de 70 de ani. El si-a pus capat zilelor tot prin spanzurare de un copac din fata bucatariei de vara. Medicii legisti spun ca numarul sinuciderilor in Valcea este in crestere, fenomen care se observa indeosebi la oameni in varsta, dar si la tineri.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite