Evenimente...

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Si-a impuscat fratele in timp ce pazeau porumbul Un barbat de 35 de ani, din satul constantean Padureni, este internat la Spitalul Clinic Judetean, dupa ce in noaptea de duminica spre luni a fost

Si-a impuscat fratele in timp ce pazeau porumbul
Un barbat de 35 de ani, din satul constantean Padureni, este internat la Spitalul Clinic Judetean, dupa ce in noaptea de duminica spre luni a fost impuscat cu o arma de vanatoare de catre propriul frate, incident ce s-ar fi produs accidental. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Constanta, comisar-sef Marian Saragea, Cristian Grumezan, in varsta de 24 de ani, din Padureni, a solicitat ambulanta pentru transportarea la spital a fratelui sau, Ionel, ranit prin impuscare. Cazul a fost preluat de ofiterii Biroului Arme, Explozivi si Substante Toxice (AEST), din cadrul IPJ Constanta, pentru efectuarea cercetarilor. Victima avea in bratul stang mai multe alice si, conform declaratiilor date de Cristian Grumezan, este vorba de un incident petrecut prin descarcarea accidentala a armei de vanatoare. Cei doi frati se gaseau pe camp, cu intentia de a-si pazi porumbul de tiganii din zona care culeg recoltele satenilor, iar Cristian s-ar fi impiedicat, arma descarcandu-se fara voia posesorului ei. Politistii deruleaza verificari in acest caz si, presupun, ca cei doi frati s-ar fi aflat la braconaj. Arma de vanatoare apartinea constanteanului Dumitru A. Cristian Grumezan este cercetat pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Componente DVD confiscate la Constanta
Mii de componente DVD destinate unei societati comerciale din Bucuresti, in valoare de peste 1,17 miliarde lei. Asta au descoperit politistii de frontiera si vamesii constanteni, intr-un container sosit, in Portul Constanta, din China. Pentru ca felul si cantitatea marfii mentionate in documente nu corespundea cu marfa aflata in container, respectiv componente DVD, politistii de frontiera au efectuat un control amanuntit in urma caruia au descoperit cantitati mari de componente DVD, care, prin asamblare, ar fi alcatuit 1.320 DVD-uri. Conform IGPF, firma din Bucuresti a importat componentele DVD pentru a achita taxele vamale mai mici decat in cazul importului aparatelor DVD. Autoritatea vamala a confiscat marfurile declarate eronat, iar societatea importatoare a fost amendata cu 50 milioane de lei.

Surdo-muta lovita de tren
O fetita surdo-muta din Braila a ajuns, ieri dimineata, in coma la spital dupa ce a fost lovita, in statia CF Dudesti, de un tren marfar care circula pe relatia Fetesti-Faurei. Fetita, in varsta de 13 ani, se juca pe linia de cale ferata. Deoarece era surdo-muta, copila nu a auzit semnalele marfarului care a lovit-o in plin. Seful statiei CF Dudesti, vazand ce s-a intamplat cu fetita, a chemat imediat lucratorii Biroului de Politie Transporturi Feroviare. Minora a fost transportata si internata la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, in prezent aflandu-se in coma profunda.

Barbat care injunghiase un elev a fost prins pentru ca a intrat cu masina intr-o poarta
Un barbat de 36 de ani din Miercurea-Ciuc, care injunghiase un elev de 16 ani in fata unui bar, a fost prins de politisti dupa ce, beat fiind, a intrat cu masina in poarta unei case. Biroul de presa al IPJ Harghita a informat, luni, ca un autoturism Dacia 1310, condus de M.A. (36 ani) din Miercurea-Ciuc, a intrat, duminica, in poarta unei case de pe o strada din localitate. Politistii au afirmat ca tanarul era beat, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, intrand cu masina intr-o poarta, motiv pentru care a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.In acelasi timp, la spital a fost dus P.I.J., de 16 ani, elev din Miercurea-Ciuc, care avea o plaga injunghiata in torace. In urma cercetarilor, politistii au stabilit ca elevul fusese injunghiat cu un briceag, fara motiv, in fata unui bar din Miercurea-Ciuc, chiar de barbatul care a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice si care dupa comiterea faptei s-a urcat la volanul masinii. Potrivit sursei citate, ancheta continua cu presupusul autor in stare de libertate, in timp ce elevul este internat, urmand ca, in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale de care va avea nevoie, sa fie data o solutie de catre organele de ancheta.

Un prahovean beat era sa-si omoare fiul cu cutitul
In comuna Bucov, din judetul Prahova, era sa se produca o crima intr-o familie, din cauza consumului de bauturi alcoolice. P. Mihail, de 62 de ani, din localitate, cunoscut cu afectiuni psihice, aflat la domiciliu, i-a aplicat fiului sau, P. Marian, de 34 de ani, cunoscut si acesta cu afectiuni psihice, mai multe lovituri cu cutitul in zona abdominala. Din cauza ranilor suferite, acesta a fost internat in spital si operat. La fata locului s-a deplasat o echipa operativa, condusa de un procuror, care cerceteaza autorul in stare de libertate, urmand a fi luate masurile legale care se impun.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite