Eva încinge telefonul...

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe Eva, alias Paula Chirilă, aţi cunoscut-o la Antena 1, când prezenta alături de clujenii Constantin Trofin şi Ovidiu Uscat emisiunea matinală a postului din Băneasa. Acum, tot alături de

Pe Eva, alias Paula Chirilă, aţi cunoscut-o la Antena 1, când prezenta alături de clujenii Constantin Trofin şi Ovidiu Uscat emisiunea matinală a postului din Băneasa. Acum, tot alături de cei doi, Paula este la TVR 1, unde se ţine de şotii la emisiunea "Dis de seară". Originară din Iaşi, Paula a luat taurul de coarne şi s-a mutat în Capitală, chiar dacă acest lucru a presupus să stea departe de Marius, soţul ei, care are afaceri în Cluj.

Când ai fost ultima oară pe "scândură"?
A trecut mai bine de un an. Exceptând spectacolul "Wake Up and Smell the Coffee" a cărui premieră a fost marţea aceasta, pe 3 aprilie.

Spectacolul acesta nu trebuia să aibă premiera înainte de Crăciun?
Atât eu, cât şi ceilalţi implicaţi în proiect, respectiv colegul meu de scenă, Daniel Iancu, şi regizorul Dan Vasile, am avut programul extrem de încărcat, nu de puţine ori zilele lor libere (în care trebuia să repetăm) s-au suprapus cu zilele mele aglomerate, şi invers. Plus că a durat ceva până am găsit un loc sigur unde să repetăm şi, cel mai important, să obţinem sponsorizare.

Unde îţi e mai "cald": în televiziune, în teatru, în film, sau acasă?
(râde) Sunt senzaţii diferite. În televiziune "arderea" e instantanee. În teatru şi film, e treptată. Iar acasă... sunt eu însămi, nu trebuie să joc nici un rol.

Practic, eşti împărţită între patru "iubiri": teatrul, filmul, televiziunea şi, fireşte, soţul tău...
Da, corect. Însă nu aş putea spune că una o detronează pe cealaltă. De fapt, toate sunt pe primul loc. Cum ar fi să spun că teatrul e mai important decât televiziunea sau decât soţul meu? Îţi dai seama cum ar fi? Să vină Marius să îmi spună: "Aha! Ştiam eu că nu sunt pe primul loc!" (râde). Toate sunt la fel de importante.

Ce veţi face de Paşte?
Vom petrece în Bucureşti. De data aceasta l-am convins pe Marius să vină la Bucureşti. El este la Cluj, unde are o firmă de publicitate...

Adică aveţi o căsnicie-navetă?
Tot facem naveta de când m-am stabilit eu în Bucureşti... şi asta dinainte de nuntă.

Şi nu îţi e teamă că ochii care nu se văd se uită?
Nu. Vorbim foarte mult la telefon. Avem, fiecare, câte două telefoane. Vorbim de le încingem. De aceea avem facturi astronomice, de câteva milioane bune.

Dacă tot a venit vorba de Paşte, ce ai vrea să îţi aducă iepuraşul?
Un laptop. Pentru că mă plictisesc foarte repede la televizor. Şi, în plus, aşa aş avea ocazia să intru mai des pe Internet, să vorbesc cu Marius, dar şi să caut diverse lucruri care mă interesează.

Lumea te strigă Eva, deşi te cheamă Paula. Te-ai gândit să îţi treci numele Eva în buletin?
Nu. Deja am trei nume: Chirilă Cristina Paula. Plus că, probabil, s-ar supăra mama dacă aş renunţa la vreunul dintre ele. Dar m-am obişnuit să răspund şi la Eva, şi la Paula...

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite