VIDEO Eurovision: Paula Seling şi Ovi, la conferinţa de presă: "Arma noastră, mai mult foc!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii României la Eurovision, Paula Seling şi Ovi, care au trecut joi seara de cea de-a doua semifinală a concursului, s-au declarat impresionaţi de faptul că piesa "Playing With Fire" este considerată una dintre cele mai senzuale şi au anunţat că "arma" pe care vor miza în finală va fi focul.

Cum s-a prezentat România la Eurovision, din 1994 până în 2010

"Am încercat să creăm acea scânteie pe scenă prin intermediul pianului şi ne bucură că acest lucru a fost sesizat în această seara", a declarat Paula Seling la conferinţa de presă organizată după anunţarea finaliştilor". "Arma noastră pentru finală va fi mai mult foc. Dacă nu a fost suficient va fi mai mult", a adăugat Ovi.

Află cum a apărut OVI pe scena muzicală românească şi cine l-a descoperit!

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

Mai citiţi şi:

VIDEO România s-a calificat în finala Eurovision

VIDEO Paula şi OVI, pe locul 1 în opţiunile ţărilor neparticipante la Eurovision

VIDEO Paula şi Ovi printre "marii favoriţi" la Eurovision 2010

Urmăriţi aici spectacolul oferit de Paula şi Ovi în semifinala Eurovision

Paula Seling şi Ovi vor concura de pe poziţia a 19-a în finala concursului de sâmbătă, potrivit tragerii la sorţi.

Artiştii români s-au calificat cu piesa "Playing With Fire" în marea finală a competiţiei, după ce joi seară au concurat, alături de concurenţi din alte 16 ţări, în a doua semifinală organizată la Telenor Arena.

În finală, Norvegia, câştigătoare a ediţiei 2009 a Eurovision, dar şi Franţa, Germania, Spania şi Marea Britanie, ţări organizatoare ale concursului, sunt calificate direct în finală.

Ţara gazdă este reprezentată anul acesta de Didrik Solli-Tangen, cu melodia "My Heart Is Your", iar Franţa de Jessy Matador cu "Alllez Olla Ole", Germania de Lena cu "Satellite", Spania de Daniel Diges cu "Algo Pequenito" ("Something Tiny") şi Marea Britanie de Josh cu "That Sounds Good To Me".

Finala va fi deschisă de Azerbaidjan, iar apoi vor urca pe scenă în ordine Spania, Norvegia, Moldova, Cipru, Bosnia şi Herţegovina, Belgia, Serbia, Belarus, Irlanda, Grecia, Marea Britanie, Georgia, Turcia, Albania, Islanda, Ucraina, Franţa, România, Rusia, Armenia, Germania, Portugalia, Israel şi Danemarca.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite