Sky Europe anulează toate zborurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sky Europe anulează toate zborurile
Sky Europe anulează toate zborurile

Toate avioanele operatorului aerian low-cost, Sky Europe, vor rămâne de astăzi la sol. Compania îşi suspendă astfel activitatea din cauza datoriilor acumulate, care i-au adus sancţini pe aeroportul din Viena şi Praga.

Compania slovacă, cu sediul la Bratislava, este cea de-a doua companie low-cost care dă faliment în acest an, după MyAir.

Potrivit anunţiului publicat pe site-ul companiei, doar cei care au cumpărat bilete online sau de la agenţiile de turism pot avea speranţe să-şi recapete banii dacă se adresează direct bancii care a emis cardul sau agenţiei de turism.

Cei care au plătit cu bani gheaţă sau prin tranfer bancar nu au nicio speranţă de a li se returna contravaloarea biletului. Slovacii nu oferă soluţii nici pasagerilor care au plecat în vavanţă şi au bilet dus-întors. Aceştia vor trebui să scoată din nou bani din buzunar pentru a reveni acasă.

Compania de transport aerian Sky Europe, intrată legal în faliment la începutul acestui an. În iunie, în urma acumulrării unei datorii de circa jumătate de milion de euro, conducerea aeroportului Băneasa a decis menţinerea la sol a unui aeronave până la achitarea datoriei. În cele din urmă, reprezentanţii aeroportului şi cei ai companiei au decis achitarea taxelor de operare curente.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite