Escroc imobiliar vârât după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Leontiuc, omul de afaceri timişorean ce a înşelat peste o sută de clujeni, de la care a luat avansuri pentru apartamente înt-un bloc ce nu avea autorizaţie de construcţie, a fost

Marius Leontiuc, omul de afaceri timişorean ce a înşelat peste o sută de clujeni, de la care a luat avansuri pentru apartamente înt-un bloc ce nu avea autorizaţie de construcţie, a fost arestat la sfârşitul săptămânii trecute.

Curtea de Apel Cluj a emis sâmbătă pe numele bărbatului un mandat de arest preventiv pentru 29 de zile, după ce procurorii DNA l-au acuzat de fraudă imobiliară, în valoare de peste un million de euro.

Potrivit procurorilor, Leontiuc, administrator al SC Europlan SRL, a săvârşit mai multe infracţiuni în perioada noiembrie 2005-mai 2007, printre care fals şi uz de fals sau asociere pentrru săvârşirea de infracţiuni. El s-a dat drept arhitect, iar cu ajutorul agenţiei imobiliare Cristal din Cluj-Napoca a vândut zeci de apartamente în "blocul-fantomă" de pe Pasteur nr. 10.

La această adresă, primăria Cluj-Napoca nu a eliberat niciodată autorizaţie de construcţie, iar cumpărătorii au fost induşi în eroare. De asemenea, în contul agenţiei imobiliare au intrat 60.000 de euro, comisioane de intermediere.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite