"Eroul din Ancona" a donat bani unei organizaţii caritabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românul care a dat o lecţie de cinste italienilor, Claudiu Gabriel Vasilache (foto), nu a fost contactat de asociaţiile româneşti şi nici de misiunea diplomatică românească din

Românul care a dat o lecţie de cinste italienilor, Claudiu Gabriel Vasilache (foto), nu a fost contactat de asociaţiile româneşti şi nici de misiunea diplomatică românească din Peninsulă.

El a găsit, pe 27 iulie, într-un autobuz, un portofel cu 1.000 de euro şi s-a grăbit să-l restituie proprietarului. Un binefăcător anonim a ţinut să-l premieze pe român cu 1.000 de euro pentru gestul făcut.

Claudiu a fost felicitat pentru gestul său de prietenii din Italia şi de rudele din România. "Am fost foarte bucuros când am auzit-o ieri la telefon pe fiica mea bucurându-se. Mă bucuram de bucuria ei", spune românul vădit emoţionat. Colegii români de pe şantierul naval de la Ancona care au antene de satelit i-au spus că l-au văzut şi la televiziunile din România.

Din cei 1.000 de euro primiţi recompensă de la un anonim generos , 200 de euro i-a donat deja unei organizaţii de caritate. Din ce i-a rămas vrea să-i trimită o parte fiului rămas în România, Eduart Cosmin (18 ani) pentru şcoala de şoferi şi să-şi plătească unele datorii făcute în lunile trecute, perioadă în care şantierul a fost închis şi nu a lucrat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite