Eroul din Afganistan, condus pe ultimul drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Militarul gălăţean mort în Afganistan, în urma exploziei unei mine, a fost ieri înmormântat, cu onoruri. Aproape 3.000 de gălăţeni l-au condus pe ultimul drum pe sublocotenentul

Militarul gălăţean mort în Afganistan, în urma exploziei unei mine, a fost ieri înmormântat, cu onoruri. Aproape 3.000 de gălăţeni l-au condus pe ultimul drum pe sublocotenentul post-mortem Ionuţ Cosmin Sandu şi au fost alături de familia lui.

La funeralii au participat general maior Teodor Frunzetti, şeful Statului Major al Forţelor Terestre Române, generalul Corneliu Dobriţoiu, secretar de stat în Ministerul Apărării Naţionale, colegii militarului, din cadrul Batalionului 300 Infanterie "Sf. Andrei", de la Brigada 282 Mecanizată Focşani şi din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, ai Poliţiei şi Jandarmeriei.

În urma militarului au rămas doi copii, de cinci şi patru ani, şi soţia de numai 23 de ani, care a primit ieri cu inima frântă drapelul şi decoraţiile. Ionuţ Cosmin Sandu plecase pe front pentru a strânge bani de casă. Acum, Primăria Galaţi împreună cu un om de afaceri va oferi familiei sale un apartament cu două camere.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite