Eroina din Stuttgart va fi astăzi repatriată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diana Freya Mueller, educatoarea din Stuttgart care şi-a dat viaţa pentru a salva o adolescentă româncă de la înec în Petreşti, Alba, va fi repatriată. Adjunctul Comandantului

Diana Freya Mueller, educatoarea din Stuttgart care şi-a dat viaţa pentru a salva o adolescentă româncă de la înec în Petreşti, Alba, va fi repatriată.

Adjunctul Comandantului Poliţiei Municipiului Sebeş, subcomisarul Sorin Finta, a declarat că, "după încheierea slujbei religioase, trupul neînsufleţit al tinerei de 20 de ani urmează să fie transportat în Germania de o firmă specializată din Sibiu, pentru a fi înmormântat". El a adăugat că au fost finalizate toate documentele necesare şi că cel mai probabil cortegiul va ajunge în această seară la Stuttgart. "În urma efectuării necropsiei, medicul legist a concluzionat că decesul acesteia a survenit în urma asfixiei mecanice prin înec", a conchis Finta.

Diana Freya Mueller, venită ca voluntar din Germania la Casa Creştină pentru Copii Săraci din Petreşti, s-a înecat în râul Sebeş, după ce a reuşit să salveze de la înec o elevă româncă de 18 de ani.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite